E2a

Hvor hen til setup en blomstrende ferskvands akvarium

Great for afstressende og afslappende, en frodig, sund ferskvand akvarium bringer sindsro ind i det rum, der er sat op in.There er noget medfødt beroligende, når du ser fisk af forskellige former og farver glider lydløst og roligt som drone af akvariet kompressor blidt nynner dit mantra af afslapning.

Naturligvis en del af den Zen erfaring med at tage sig af et akvarium er at være i stand til at sætte den op på en sådan måde, at det vil være let at vedligeholde og holde denne lille undervands økosystem i live og trives, mens under dit tag.

Hvor hen til setup en blomstrende ferskvands akvarium. Overveje størrelsen af akvariet.
Hvor hen til setup en blomstrende ferskvands akvarium. Overveje størrelsen af akvariet.

Nedenfor er nogle gode tips til, hvordan du konfigurerer din ferskvand akvarium.

  • Overveje størrelsen af akvariet. Den første ting du bør tænke på er pladsbegrænsninger. Der er en masse forskellige størrelser til akvarier og det er bedst, at du overveje den plads, du har i dit hjem til at rumme et akvarium. Hvis du lige er startet ud, ville en beskeden størrelse akvarium være en 10 til 20 gallon én. Sørg for at måle akvariet du ønsker at få i butikken og finde en plads til det i dit hjem, før du køber den. Hvis du ønsker at tage sig af store stimer af fisk eller større undermålsfisk, kan du vælge en 50 til 100 gallon tank.
  • Overveje placeringen af akvariet. Du skal også vide, hvor at placere dit akvarium. At placere den i direkte sollys kan gøre vandet for varmt til nogle af de fisk og kunne ødelægge belysning cyklus af din tankens lys. Det er bedst, at du placere akvariet på et sted væk fra direkte sollys eller sørg for at have gardiner eller persienner på dine vinduer. Du skal også sætte tanken i en ud af den måde sted, så folk ikke at støde ind i det ofte.
  • Overvej substrater. Substrater er dybest set den grus eller sand du lægger i bunden af dit akvarium. Forstå, at du vælger det substrat, der går ind i din akvarium ikke er noget vilkårlig, du har brug for at lære de forskellige typer af underlag der er bedst for fiskene, du ønsker at tage sig af i dit akvarium. En overvejelse er det pH-niveau i vandet, der kunne blive påvirket af grus du lægger i. Så gør en smule forskning på dine fisk og det ideelle miljø for dem at leve i.
  • Tænk akvariet generelle renlighed. Før du lægger i dine grus, planter og andre akvarie nipsting, så sørg for at du vasker dem grundigt, så de ikke bringer sygdom eller parasitter til dine fisk.
  • Overvej kvælstofkredsløbet. Når du har lagt alt (ekskl. dine fisk) på plads, skal du tillade, at akvariet er kvælstofkredsløbet at fuldføre. Dette kan tage op til seks uger, så du skal være tålmodig, når du overvåger pH, ammoniak, nitrat og nitrit niveauer. Rådfør de standarder, der findes i din test kit instruktionerne, og hvis de er godt inden for acceptable område, kan du begynde at placere dine fisk i.