E2a

Sådan vært warcraft 3 bruger en Linksys router

Warcraft 3 er det real time strategi computerspil skabt af Blizzard. I spillet kan du vælge mellem 4 forskellige racer at kontrollere, mennesker, orker, udøde, og nat alfer. Hver race vil have unikke enheder og bygninger. Du kan spille det som et singleplayer spil, hvori du vil blive konfronteret med computerens kunstige intelligens eller AI eller du kan spille med andre venner er logget på i et netværk for en Warcraft 3. LAN-spil. Da du skal spille spil med venner, skal du bruge en router til at forbinde alle dine computere sammen. Her er nogle tips om, hvordan at være vært og starte en sjov og konkurrencedygtige spil med dine venner ved hjælp af en Linksys router.

  • Tilslutte computerne til Linksys routere. En typisk linksys router vil have 4 LAN eller Local Area porte. Hvis du har 4 computere at oprette forbindelse, så kan du bruge disse porte. Få 4 Ethernet-kabler og tilslut den ene ende af hvert kabel til hver af de 4 computere. Den anden ende af kablerne skal gå ind i de 4 porte på Linksys router. Routeren, som standard, giver den IP-adresse til hver maskine automatisk for at identificere hver enkelt computer på netværket. Såfremt det er tilfældigt, at routeren ikke gør det, så bliver du nødt til at tildele IP-adressen til netværket på hver computer. Hvis det er tilfældet, henvises til brugervejledningen, der fulgte med routeren. Nu, hvis i tilfælde af at du vil have mere end 4 tilsluttede computere, så bliver du nødt til at tilslutte en Ethernet-hub eller en switch til routeren og forbinde alle de computere til at skifte. Du kan købe en 8 eller 16 port switch på din lokale computer butik.  
  • Deaktiver firewalls. Når alle maskiner er blevet tilsluttet, skal du kontrollere firewall konfigurationer på hver computer. Hvis firewallen er slået til, skal du deaktivere den eller konfigurere den til at tillade Warcraft 3 til at presse igennem. Det anbefales at du blot deaktivere det som det er det nemmeste at gøre.
  • Start spillet. På din computer skal du klikke på Warcraft 3 ansøgning fil til at indlæse spillet. Når indlæst, skal du klikke på "Local Area Network" knappen i hovedmenuen. Dette vil åbne op for en ny menu, hvor du bliver bedt om at navngive spillet og skabe den. Skrive navnet på spillet og klik på "Opret".
  • Indstil kortet. Vælg et kort fra hovedvinduet. Sørg for at vælge et kort, der kan rumme alle de brugere tilsluttet til routeren. Hvis der er 4 spillere, og vælg derefter et kort, der kan rumme 4 spillere. Nu, hvis du ønsker at spille et coop spil, hvori du hele holdet op og kæmpe et andet hold bestående af AIS, og derefter vælge det kort, kan rumme alle de aktører, både computer-og menneskelige ens. Klik på "Vælg kort" for at fortsætte.
  • Vent for spillerne at forbinde. På dette tidspunkt, vil du blive dirigeret til en ny menu, hvor du bliver nødt til at definere, hvor mange menneskelige og computer spillere vil spille. Indstil det relevante spillere til menneske for at imødekomme de andre spillere, når de tilslutter. Lad hver af de andre spillere lanceringen Warcraft 3, klik på "Local Area Network" fra hovedmenuen, deltage dit spil, og vælg løbet. Når alle spillerne har indtastet arena, sætte holdene, og starte spillet.


Ja, det er så simpelt

Sådan vært warcraft 3 bruger en Linksys router. Tilslutte computerne til Linksys routere.
Sådan vært warcraft 3 bruger en Linksys router. Tilslutte computerne til Linksys routere.

Ja, det er så simpelt. Nu, nogle gange kan Linksys router har en indbygget firewall. Hvis det er tilfældet, vil du blive bedt om at deaktivere eller omkonfigurere firewall'en, for alle til at forbinde til dit spil med lethed. Igen, se i brugervejledningen til routeren for at løse dette problem.