E2a

Sådan at købe en xbox 360

Xbox 360 er den nyeste generation af konsol produceret min Microsoft. Xbox 360 er i øjeblikket den eneste næste generation konsol, der er frigivet, med Sony og Nintendo at følge suite senere på året omkring Thanksgiving.

Xbox 360 er opkaldt efter dens tre

Xbox 360 er opkaldt efter sin tre, tæller 'em, tre core CPU processor, som hver kører på 3,2 GHz. Kast i 500 MHz ATI grafikkort, 512 MB eller RAM, og indbygget trådløs forbindelse, og du har en meget kraftfuld system, for en brøkdel af prisen for de fleste tilsvarende pc-systemer. Selvfølgelig er det Xbox 360 stadig et dyrt køb, men heldigvis nu, at det har været omkring 6 måneder efter lanceringen, kan systemet købes gennem de fleste detailhandlere uden den latterlige overpriser, vi havde tidligere på året på eBay.

 1. Den vigtigste beslutning, du vil gøre, når du køber en Xbox 360 er hvilket system passer dig. I øjeblikket Microsoft sælger Xbox 360-pakken, eller Xbox 360 core system. Forskellene er interessante, og Xbox 360-pakken sælger til omkring en 75€ prisskilt over kernen system.

  Forskellene omfatter en krom finish på Xbox selv

  Sådan at købe en xbox 360. Den vigtigste beslutning, du vil gøre, når du køber en xbox 360 er hvilket system passer dig.
  Sådan at købe en xbox 360. Den vigtigste beslutning, du vil gøre, når du køber en xbox 360 er hvilket system passer dig.

  Forskellene omfatter en krom finish på Xbox selv, en Hardrive, en trådløs controller (kernen system leveres med en kabelforbundet én), Xbox headset, Ethernet-kabel, og en HD AV-kabel (det centrale system kun kommer med en grundlæggende AV-kabel ). Faktisk er det Xbox 360 komplet pakke en hel del, men kun hvis du vil bruge de emner, der kommer med den. Den største forskel er harddisken. Hvis du planlægger at spille oprindelige Xbox-spil online, gemme indhold, spille på Xbox Live, eller voice chat med venner, vil du ønsker at købe Xbox 360 komplet pakke, som harddisken er påkrævet for disse funktioner.

 2. Under den største og mest betydningsfulde beslutning af vejen, har du et væld af muligheder og beslutninger at gøre om, hvordan og hvor du køber dit system. Husk på, at systemet er stadig nyt, så tilbud, og især anvendte systemer vil være svært at komme forbi!

  Først, kan du købe dit system ved en forhandler. Du bør have mulighed for at få enten pakke fra de fleste detailhandlere nu om dage. Selv kan du finde begrænset lager til tider, og er nødt til at vente et stykke tid at få dine hænder på én.

  Xbox 360 er opkaldt efter dens tre. Under den største og mest betydningsfulde beslutning af vejen.
  Xbox 360 er opkaldt efter dens tre. Under den største og mest betydningsfulde beslutning af vejen.

 3. Din anden mulighed er et online køb. Du bør ikke have nogen problemer med at finde et system i løbet af få minutter online, og kan scanne hurtigt gennem de fleste større forhandlerens hjemmesider. Hvis du køber et system online, skal du bruge en pålidelig forhandler først og fremmest.
 4. Din andre tilgængelige online-mulighed vil være et brugt system, eller nogle eksterne deal. Til dette vil du nødt til at ty ved at købe dit system direkte fra nogen online på et site som eBay. Tilbud lige nu er stadig nok få og langt imellem, selvom du forhåbentlig ikke ender med at betale mere for et system via eBay, ligesom du ville have sidste jul. Nu, hvor butikker er fyldt op, er der ikke længere suset og konkurrence for systemet.

Køber en Xbox 360 er sjovt og nemt

Køber en Xbox 360 er sjovt og nemt. Bare sørg for at du ikke bliver flået i den proces, nogen sælger dig en overpris system. Du bør være i stand til at opfange hele pakken for omkring 375€ og ikke mere, så hvis nogen forsøger at sælge dig noget over det, vil du vide, at du får en dårlig aftale. Held og lykke, og nyd dit nye system!