E2a

Sådan tilsluttes en Xbox 360 til dit TV

Spille computerspil er meget sjovere, hvis du ser det i en bredere skærm. Derfor er mange brugere foretrækker tilslutter deres Xbox 360-spilkonsoller til deres tv-enheder til at maksimere spiloplevelsen. Denne artikel vil lære dig, hvordan du tilslutter din Xbox 360 til din standard fjernsyn.

Sådan tilsluttes en xbox 360 til dit TV. Klar spillekonsollen har kabel.
Sådan tilsluttes en xbox 360 til dit TV. Klar spillekonsollen har kabel.
  1. Klar spillekonsollen har kabel. Få A / V-kabel, der fulgte, da du købte din Xbox 360. A / V-kablet er den, der har tre farvekodede stik på enten ender.
  2. Sluk for Xbox 360 og den standard tv. Dette er for at undgå utilsigtet elektrisk stød.
  3. Sæt A / V kabel til xbox 360. Finde ud af de havne i Xbox 360-konsollen. Bemærk, at der porte, der er farvekodet rød, gul og hvid. Grab A / V-kablet og stikkene sættes ind i den tilsvarende Xbox 360-port. Husk at indsætte den røde stik ind i den røde port, det gule stik til den tilsvarende gule port, og det hvide stik i den resterende hvide-farvet port af Xbox 360.
  4. Slut spilkonsollen har kabel til tv'et. Undersøgelse dit TV først. Der bør være et sæt af de gule, røde og hvide farvekodede porte samt. Nogle nyligt frigivne standard tv selv komme med mere end ét sæt af disse farvekodede porte. Du er kun vil få brug for et sæt af porte til formålet. For at tilslutte en Xbox til dit tv, grab de frie ender af A / V-kabel og stikkene sættes ind i den samme-farvet port.
  5. Tænd for tv'et og spillekonsollen. Sæt dit TV til strømskinnen. Gør det samme for Xbox 360 netledningen.
  6. Sæt den op. Følg anvisningerne på skærmen walk-through for at opsætte systemet for første gang.
  7. Tilslut controlleren. Wired controllere behøver kun at være sat ind i Xbox 360 USB-port. Men hvis du vil bruge en trådløs controller, skal du synkronisere den første. Gør dette ved hele tiden at trykke på X-knappen, der er i midten af controlleren. Ringen omkring X-tasten samt den venstre del af indretningen afbryderknappen bør både lys op. Hvis dette ikke sker, skal du trykke på knappen Tilslut for controlleren på Xbox 360. Gør det samme med den connect knappen på spil controller.

Ligesom alle elektriske enheder, er Xbox 360 udsat for skader, hvis den er placeret i en støvet og fugtigt område. Så sørg for at vælge den bedst egnede placering, der har en god ventilation for at sikre din Xbox holder længe.