E2a

Sådan niveau op hurtigt i rige afsky

Kongeriget afsky i modsætning sit navn

Kongeriget afsky i modsætning sit navn, faktisk er utroligt underholdende og ganske morsomme, selvom det tager en ivrig sind at virkelig værdsætte og forstå spillets ofte tør humor og sine mange referencer til nutidens kultur. Du dybest set ikke kamp med monstre, drikke nogle sprut, så prøv at level op ved hjælp af quests, interagere med andre spillere, spise selv fjollet, og drikke endnu mere sprut. Har jeg nævne, at du har brug for at drikke sprut? Bortset fra at drikke dig selv i en stupor, en af ​​de bedste ting ved dette spil er, at det er gratis, samt browser-baseret, så du behøver ikke at installere noget, bare tilmelde dig en Kongeriget afsky konto, som er let nok, da det guider dig gennem processen, og begynde at spille til øjeblikkelig sjov og selvfølgelig elektronisk sprut. Men hvis du er den type spiller, der kan lide at forlade dine kammerater i støvet grine hele vejen, så selv med et spil som Kongeriget afsky du ønsker at være på forkant med løbet. Heldigvis for dig, vil denne artikel hjælpe dig på din søgen efter at drikke sprut og være bedre end nogen anden ved at gøre det. Du skal blot fortsætte med at læse og holde de tips er skrevet nedenfor i tankerne, og du bør være på vej til hurtig nivellering bare ikke drikke under kørsel!

Gøre lidt forskning Ligesom alle andre spil, går en lidt forskning langt (ud for faktisk at spille spillet). Da der er intet bedre end at blive forberedt, når det kommer til Kongeriget afsky. Bevæbnet med viden om karakterspecifikke nivellering guider, kan du blive til en pro før selv faktisk at spille spillet.

Fokus på din statistik tidligt. For de tidligere niveau, vil det være klogt at fokusere på din statistik, for hvis du forsøger at koncentrere sig om noget andet, vil du finde dig selv at få langsommere og langsommere og måske endda have de spillere du nivellering med overgå du (som vil besejre det punkt). Et godt fundament er nøglen til en god plan, og med fokus på dine statistikker giver dig sådan en fond til at arbejde med.

Være kræsen med dine quests

Være kræsen med dine quests. I dette spil, vil du opdage, at du sandsynligvis aldrig vil løbe tør for quests, men deri lægger det største problem. Hvis du ikke ordentligt vælge de quests du vil gennemføre, så skal du måske fortsætte med at tage quests, der giver lave statistiske boosts, som du bør aldrig gøre, især i de senere niveauer. Faktisk gå til stati-styrke quests i dine tidligere niveauer, og derefter en gang du føler at du har nok, koncentrere sig om quests, der får dig gode varer (og sprut).

Sådan niveau op hurtigt i rige afsky. Fokus på din statistik tidligt.
Sådan niveau op hurtigt i rige afsky. Fokus på din statistik tidligt.

Hold spille. Hvis du ønsker til niveau hurtigt, så er der ingen bedre måde end at holde med Kongeriget afsky og afslutte, hvad du startede. Jo mere du spiller (bevæbnet med den rigtige viden), så jo stærkere vil du få, så hvis du holder spiller, så vil du hele tiden stærkere, hvilket igen vil hjælpe dig niveau op hurtigt.


Selvom det sidste trin er det vigtigste, kan det være ganske vanskeligt at blive træt af et spil som Kongeriget afsky. Så vær klar til at holde dine fjender tæt, og din sprut tættere på.