E2a

Sådan får Nintendo DS - spil forældre vil spille

Der er mange måder at knytte bånd til dine forældre

Der er mange måder at knytte bånd til dine forældre. Du kan for eksempel tage ud og shoppe, se en film, rejse ud af byen, eller gøre havearbejde. Men bortset fra de traditionelle binding aktiviteter, kan du også spille Nintendo DS spil med dine forældre. Afspilning af sådanne spil, men normalt ikke anses for en binding mulighed på grund af den fejlopfattelse, at Nintendo-spil er kun for børn. Men med lineup af spil Nintendo bestemmer, er der absolut en stor chance for dig at finde spil dine forældre vil nyde. Den eneste trick her er at vælge klogt. Her er et par tips til at gøre det.

Sådan får nintendo DS - spil forældre vil spille. Kig nøje på nedtrapning af nintendo DS spil.
Sådan får nintendo DS - spil forældre vil spille. Kig nøje på nedtrapning af nintendo DS spil.

Kig nøje på nedtrapning af Nintendo DS spil. Nintendo hjemmeside giver en komplet liste over Nintendo DS-spil. Der er over tusind spil i hjemmesiden, så du vil ikke løbe tør for valg. Kig nøje på hver enkelt titel og beskrivelse, og se, hvilke af de spil dine forældre vil sandsynligvis nyde.

Tænk på dine forældres personlighed og interesser. De spil efter eget valg bør naturligvis passe ind i dine forældres personlighed og appellere til deres interesser. Så hvis dine forældre elsker madlavning, kan du vælge madlavning og fødevarerelaterede spil som Europas Test Kitchen, Fastfood Panic, og Yummy Yummy Cooking Jam. Hvis de er eventyr filmfans, gå til Iron Man 2, The Lord of the Rings, Zorro, Percy Jackson og Olympians, og Prince of Persia. Hvis de kan lide puslespil, brætspil, og ordspil, kan du ikke gå galt med Bloons, Sudoku Sensei, Bookworm, Chess Challenge, Scrabble Slam, Scrabble Classic, og Word Searcher.

Gå efter det klassiske. Klassiske spil er de samme spil dine forældre spillede i deres barndom, så du kan være sikker på, at de vil spille dem igen nu i deres opdaterede versioner. Mario Bros er den bedste klassiske spil, og det på nuværende tidspunkt har forskellige variationer, som er mere-action og udfordrende.

Der er mange måder at knytte bånd til dine forældre. Tænk på dine forældres personlighed og interesser.
Der er mange måder at knytte bånd til dine forældre. Tænk på dine forældres personlighed og interesser.

Trække på hjælp fra dine venner. Spørg dine venner for forslag. De kan være kommet på tværs af spil, som de mener dine forældre vil gerne eller deres egne forældre har nydt. For at være sikker, spille de spil selv. Overvej at købe disse spil, hvis du tror dine forældre vil spille dem.

Læs anmeldelser. Du bør have guidede muligheder, når du vælger spil dine forældre vil spille. Og du kan få dem, når du læser anmeldelser om forskellige Nintendo DS spil. Der er masser af anmeldelser til rådighed på internettet i dag, men sørg for at læse kun dem, der er forfattet af spil eksperter, kritikere og faktiske brugere. Hvis du vil, kan du også besøge online fora af Nintendo DS spil-brugere. Fordi deres vurderinger er baseret fra erfaring, kan du være sikker på, at deres meninger er objektiv og troværdig.

Selvom du kan vælge de spil for dem, er det bedst at give dine forældre mulighed for at vælge de spil de selv vil spille. Og når du har allerede besluttet, købe spil fra Nintendo butik partnere såsom Amazon, Best Buy, Costco, Fred Meyer, Meijer, Nintendo World og Pamida.