E2a

Sådan spiller wii monopol

Monopoly er en af ​​de mest populære brætspil nogensinde er udviklet

Monopoly er en af ​​de mest populære brætspil nogensinde er udviklet. Selv på nuværende tidspunkt har de yngre generationer komme til at elske dette ejendomsmæglerfirma simulationsspil. Men da den digitale tidsalder lidt har domineret brætspil spiller kultur, har spil som Monopoly, fordelt på Hasbro, set nødvendigheden af ​​at komme ind på video gaming markedet. Og på grund af dette, kan Monopoly kan afspilles på PC, PS3, Xbox 360, og på Nintendo Wii. Hvis du har en Nintendo Wii, så her er der en kort vejledning om hvordan man spiller Monopoly på den.

  • Start spillet. Sæt Monopoly spil-cd'en i Nintendo Wii og tænde den. Få Wii controller og strop det på. Vælg den profil, du vil bruge til spillet og vente på at spillet til at indlæse. Det bør ikke tage mere end et par sekunder. Når hovedmenuen i spillet kommer på, skal du vælge det ønskede spil mode.
  • . Vælg en tilstand Wii Monopoly kommer i to tilstande: Klassisk Monopoly og den rigeste Monopoly udgave tilstand. Klassisk Monopoly bringer de samme regler og bestemmelser som for det klassiske brætspil. Hvis du vælger denne indstilling, vil kræve en spiller til at vælge en totem at bruge og kast terningerne til at bestemme, hvilken spiller der går først. De rigeste Monopoly udgave tilstand vil kræve spillere til at deltage i et minispil ikke blot at bestemme, hvem der går først, men også for at bestemme den faste ejendom hver spiller ejer i spillet, samt det antal poletter, der kan bruges til at stjæle eller kræve lander i de andre spillere.
  • Start med at spille. Antages det, at du valgte at spille i klassisk mode, vil hver spillers totem placeres på startpositionen og den første spiller vil være forpligtet til at kaste terningerne til at bestemme antallet af skridt, han kan tage. At kaste terningerne, skal du blot ryste controlleren og tryk på A på puden. Det totem vil automatisk flytte til et udpeget sted bestemmes af terningkast. Skulle spilleren roll fordobler, vil han blive tildelt en ny drejning. Hvis han ruller fordobler tre på hinanden følgende omgange, vil han gå i fængsel. Når du er i fængsel, vil han kun være tilladt at forlade, hvis han ruller en dobbelt i løbet af hans tur, eller hvis han har en "komme ud af fængslet-kort" hidden væk.

    I Classic-tilstand gælder de samme regler for brætspillet. For eksempel, hvis en spiller passerer Go plet han samler 150€ dollars. Hvis han lander på en plads der ejes af en modspiller, vil han nødt til at betale husleje. Reglerne er temmelig ligetil og naturligvis den spiller, der har penge tilbage i slutningen af ​​spillet vinder. Derfor spillet kun slutter, når alle de andre spillere har ikke flere penge eller ikke flere egenskaber.


I Wii Monopoly

Sådan spiller wii monopol. Monopoly er en af ​​de mest populære brætspil nogensinde er udviklet.
Sådan spiller wii monopol. Monopoly er en af ​​de mest populære brætspil nogensinde er udviklet.

I Wii Monopoly, er muligheder for spillepladen tilføjelser og ændringer muligt at gøre hvert spil mere sjovt og udfordrende. Dog kan disse kun tilgås på resultater repræsenteret ved tjener frimærker. For eksempel, du optjener 6 frimærker for at spille og gennemføre et spil mod computeren siger, vil du være i stand til at få adgang til den fremtidige monopol bord, som vil give nye muligheder og funktioner til spillet.