E2a

Sådan spiller Nintendo Wii sikkert

Nintendo Wii er en af de tre store spil-konsoller på markedet

Nintendo Wii er en af de tre store spil-konsoller på markedet. Dets to andre konkurrenter, Sony PlayStation 3 og Xbox 360, der alle kappes om en større andel af markedet. Imidlertid var Nintendo Wii den første til at indarbejde trådløse spilcontrollere der tillod brugerne at spille spil uden at skulle trykke på en masse knapper. Wii remote game controller reagerer gennem handlinger. Derfor, hvis du spiller Wii Boxing, alt hvad du skal gøre er at få fat i regulatorer i begge hænder og starte skyggeboksning, og spillet vil fortolke og omsætte hvert træk i spillet.

Sådan spiller nintendo wii sikkert. Spil i et sikkert område.
Sådan spiller nintendo wii sikkert. Spil i et sikkert område.
  • Selvom det kan være en stor innovation, der er en række risici i at spille på denne måde. Faktisk har mange tilfælde blevet rapporteret, hvor nidkære spillere knust vaser, lamper, TV, og andre ting omkring huset på grund af enten frustration eller overdrevne bevægelser, der fører folk til at gennemføre konkrete sikkerhedsforanstaltninger, når Wii gaming.
  • Spil i et sikkert område. Da der har været talrige rapporter om spillere bryde en bred vifte af ting, mens du spiller Wii på grund af anstrengende bevægelse med controlleren, er det absolut en god ide at spille Wii i et sikkert område med ikke en masse ting hindrer bevægelse. En god tommelfingerregel er, at legeområdet skal have mindst 3 til 5 meter frirum rundt om afspilleren. Og der omfatter 5 meter afstand fra tv'et. Overvej det en sikkerheds gaming cirkel. Det frie område vil tillade uhindret bevægelse for at spille.
  • Afstå fra uvedkommende handlinger. Wii fjernbetjeningen og sensoren fangst og tolkning spiller bevægelse er designet til minimal bevægelse. Derfor, hvis du spiller Wii Tennis, håndled snapper med en lille mængde arm bevægelse er hvad der er behov for at svinge ketsjeren. Det betyder, at du ikke behøver at svinge hele din arm ligesom du ville gøre med en rigtig tennisketcher. Jo mindre bevægelse du laver, jo sikrere vil det være for dig og de mennesker og ting omkring dig.
  • Strop det op. Et andet sikkerhedsproblem er den gribende af controlleren. Det meste af tiden vil spillerne glemmer at gribe controller stramt. Og når dette sker, selv en hurtig håndled snap kan drive controlleren mod TV-skærmen eller noget andet objekt i nærheden. Dette kan medføre at objektivet hit at knuse eller knække og forårsage skader på controlleren så godt. For at undgå dette, skal du bruge stropper, der følger med controlleren. Strap den til dit håndled. Dette vil forhindre dig i at et uheld kaster kontrol under afspilning. Hvis du føler, at standardindstillingerne stropperne ikke er effektive nok, kan du overveje at bestille en bedre.

Endelig, for at lindre psykiske kvaler og frustrationer, der kan føre dig til at smide din controller mod TV i gale raseri, ville det være klogt at tage pauser under lange kampe på Wii. Faktisk kender selv konsollen hvor frustrerende det kan få, hvilket er grunden til Nintendo har hårdt kodet påmindelser på konsollen, der popper op, når en spiller holder gaming lige i timevis. Når disse påmindelser poppe op, lytter dem og tage en pause. Dette vil give din hjerne til at slappe af og endda strategize om hvordan du kan overvinde udfordringerne i det spil, du spiller i øjeblikket.