E2a

Sådan vælger du en gaming controller

Planlægger at købe en gaming controller

Planlægger at købe en gaming controller? Husk, at hvordan du vælger i høj grad vil påvirke din spiloplevelse. Derfor er det meget vigtigt, at du ved, hvordan man laver en perfekt valg. Her er nogle gode tips til at hjælpe dig med at vælge en gaming controller:

Sådan vælger du en gaming controller. Check for kompatibilitet.
Sådan vælger du en gaming controller. Check for kompatibilitet.

  1. Check for kompatibilitet. Dette bør være den første ting du skal gøre. For eksempel vil nogle gaming-controllere kun arbejde for Playstation og ikke for Xbox, så du er nødt til at sørge for, at den registeransvarlige du køber vil arbejde på din spillekonsol. Dette er især vigtigt, hvis du køber generiske gaming-controllere bygget af tredjeparts-producenter.
  2. Overvej usability og komfort. En af de faktorer, du bør tjekke ud omfatter hvor let knapperne er til at trykke på og hvordan ergonomiske (eller egnet til den naturlige form af dine hænder) er det. Dette er meget vigtigt, for at du kan undgå karpaltunnelsyndrom, stammer og personskader i dine hænder, når du spiller. Vælg en let controller, der har afrundede hjørner. To af de mest ergonomiske gaming-controllere er Xbox 360 Control Pad og PS2 Dual Shock.
  3. Overvej at købe en trådløs controller. Trådløse controllere giver dig mulighed for at spille uden at skulle beskæftige sig med filtret og rodet ledningsføring. Når du bruger en trådløs controller, ville du også være i stand til effektivt at styre spillet fra nogen del af rummet. Way cool, men husk at købe passende batterier til dit trådløse controller. Det kan være et smart træk at købe genopladelige batterier sammen med dem.
  4. Tjek de forskellige controllere til rådighed. De bedste gaming-controllere har thumbstick controllere, eller analoge pinde, der kan manøvreres af tommelfingrene, sammen med knapper. Thumbstick controllere bør give hele spektret af bevægelse.
  5. Overvej at købe controllere med force feedback. Force Feedback controllere tilføje ekstra effekt til spillet, der spilles, ved at vibrere som en reaktion på en kollision, crash eller anden kraft ses på skærmen.
  6. Tjek om controlleren giver dig mulighed for at kortlægge de væsentlige funktioner. Nogle controllere, hvor brugerne kan angive kontrollerne for hver knap. Nogle af de spilcontroller mærker med denne funktion omfatter Microsoft og Logitech.
  7. Vælg controlleren afhængigt af hvilken type spil du vil spille. Dette gælder især, hvis du planlægger at spille flysimulatorer. Den bedste controller til dette er et joystick, der giver fuld manøvredygtighed. Nogle af de bedste flyvesimulator joysticks omfatter Saitek Cyborg Evo og Logitech force 3D Pro.
  8. Tjek garantien. Endnu en af ​​dine overvejelser bør være garantiperioden. Gaming controllere er tilbøjelige til at få repareret på grund af den tunge kraft de gennemgår.

Den bedste træk, når de køber spil-controllere er at købe en fra samme butik, du har købt din spillekonsol, og en med samme mærke. Dette vil hjælpe dig sikre kompatibilitet, og du kan også score nogle rabatter, hvis du køber dem fra samme sted. Bare husk, det virkelig betale sig at tage sig tid til at teste din gaming controller til at sikre, at det fungerer korrekt, og at det er den bedste for dig. Held og lykke, og håber dette hjalp dig ud!