E2a

Sådan tilsluttes en USB - kabel til en Nintendo DS

Nintendo DS-systemet er blandt de bedste mest populære håndholdte konsoller, sammen med Sony PlayStation. DS faktisk kommer i forskellige varianter, fra den oprindelige DS, den nyere DS Lite, og DSi-systemer, som tilføjede funktionalitet. Nyere konsoller også omfatte DSi XL, som har en større skærm. En spændende tilføjelse til DS linje er den kommende 3DS, som giver en 3D spiloplevelse i en håndholdt konsol.

En ulempe ved Nintendo DS i forhold til andre konsoller, er dog, at du ikke kan tilslutte den direkte til din computer ved hjælp af et USB-kabel. På grund af dette, er du begrænset til gameplay, og du kan ikke hente indhold ind i din DS, ej heller kan du sikkerhedskopiere oplysninger fra dine gemte spil på din computer.

En god løsning til denne ulempe er ved hjælp af et tredjepartsprogram spilkassette, der understøtter ekstern lagring. Disse er kendt som "R4" chips, som sædvanligvis er fra forskellige producenter. R4 patroner kan køre spil på micro SD kort. Disse kan også køre multimediefiler, som MP3 musik.

R4 og R4i kort er forholdsvis billig

R4 og R4i kort er forholdsvis billig, med de fleste detailhandel på mindre end 15€. Du kan nemt købe disse på spilkonsol butikker. Du kan også købe disse online. Tilslutning af din DS til din computer via USB kan gøres gennem en R4 patron.

Sådan tilsluttes en USB - kabel til en nintendo DS. Køb en r4 eller r4i patron.
Sådan tilsluttes en USB - kabel til en nintendo DS. Køb en r4 eller r4i patron.

 • Køb en R4 eller R4i patron. Du bør vælge en fra en velrenommeret maker, såsom r4i-gold.com . Bemærk, at disse alle markedsføres som "R4i", men er faktisk fra forskellige producenter, og med forskellige "R4" standarder.
 • Køb en micro SD-kort til at gå sammen med din R4 kort.
 • Download R4 driverne fra hjemmesiden er angivet på din R4 patron emballage.
 • Indsæt micro SD-kortet i en USB-kortlæser eller computerens SD-kort slot. Du har måske til at bruge microSD til SD adapter.
 • Kopier R4 driverne fra din computer på rodmappen på micro SD-kortet.
 • Du kan også downloade. NDS filer fra online-kilder. Bemærk, at dette kan være ulovligt i dit område. Det kan være inden for fair use til at downloade. NDS filer af spil du allerede ejer. . NDS filer er Nintendo DS-filer, som faktisk spil fra DS patroner kopieret ind i en fil, der kan deles.
 • Fjern alle eksisterende DS patron fra DS 'slot 1.
 • Indsæt micro SD-kortet i R4 kortets slot. Indsæt derefter R4-kortet i din DS.
 • Tænd din DS. I stedet for at starte op et spil, vil du se R4 systemets hovedmenu.
 • Når du kører et spil, vil R4 kortet gemme dine savegame data i en. SAV-fil.
 • Hvis du har brug for at sikkerhedskopiere dine. SAV-filen på din computer, skal du slukke din DS, og derefter tage ud micro SD-kortet fra R4-kortet. Kig efter. SAV spilfiler i samme mappe, hvor du gemmer dine spil. Kopiere disse i et sikkert sted i din computer.


En stor bekymring med R4 kort er

En stor bekymring med R4 kort er, at de lader brugerne spille homebrew spil og officielle billeder fra spil downloadet fra internettet, hvilket kan være ensbetydende med piratkopiering. Alligevel legitime brugere normalt retfærdiggøre dette ved at sige at de kun downloade DS spil billeder af titler, som de allerede ejer den originale patron for. Brug af tredjeparts-patroner giver dig den fordel at være i stand til at forbinde din micro SD-kort til computeren for at sikkerhedskopiere data og kopiere multimedier.