E2a

Sådan opsættes en wii adgangskode

En Wii er en slank supplement til et home entertainment system

En Wii er en slank supplement til et home entertainment system, fordi det er en spillekonsol, at hele familien kan nyde. Men der er aktiviteter, som du måske ønsker at kontrollere, især hvis dine børn er dem, der hovedsagelig benytter Wii derhjemme. Du vil måske være i stand til at kontrollere, hvor meget tid de bruger på Wii, eller sørg for at de ikke spiller spil, der ikke er egnet til dem, eller holde dem fra at være i kontakt med fremmede via Wii 's internetforbindelse. Heldigvis Wii har en Parental Control, som vil kræve en bruger til at indtaste en PIN-kode, hver gang adgang begrænset indhold. Læs videre for at lære, hvordan du kan oprette en adgangskode til din Wii spillekonsol.

Adgang til de vigtigste "systemindstillinger" af Wii.
Tænd for Wii til at indstille restriktioner for gaming konsol. Ved hjælp af Wii remote, markøren bevæger sig over Wii-knappen nederst til venstre på skærmen. Tryk på 'A' knappen for at komme ind i hovedsystemet indstillingsmenu. Dernæst flytte markøren mod 'Wii Settings' mulighed, der har en skruenøgle som dens ikon. Tryk på 'A' igen for at komme til System Settings, vælge 'Forældrekontrol' og vælg 'Ja'.

Opsæt en 4-cifret PIN-kode til Wii konsollen.
Når du er i Forældrekontrol del af Wii-konsollen, skal du indtaste en 4-cifret PIN-kode, og tryk på OK. Sørg for aldrig at glemme den PIN-kode, du lige har indtastet, og ikke give det til børnene. Du kan dog give det til andre medlemmer af familien, som du giver adgang til alt indhold tilgængeligt på Wii. Vælg en PIN-kode, der ikke ville være let for børnene at regne ud. Du kan blive overrasket over, hvor luskede og smart, de kan være!

Indstil de begrænsninger til Wii konsollen.
Nintendo har gjort deres spil til ESRB, et uafhængigt organ, der satser videospil efter dens indhold. De forskellige spilklassifikationer omfatter for 'Alle', for 'Teen', for 'modne' publikum og så videre. Brug af Forældrekontrol, kan du indstille "Highest Spil Vurdering tilladt" til spil, der skal spilles på Wii-konsollen. Der er også andre indstillinger, du kan justere, hvis Wii-konsollen er at være tilsluttet til internettet. Du kan begrænse eller tillade brug af Opera-browseren samt News Channel. Downloads til Wii Shop Channel kan også styres ved at indstille begrænsninger for brugen af ​​Wii Points. Før brugeren med succes kan hente indhold fra Wii Shop Channel, vil de nødt til at give den 4-cifrede PIN-kode først. Endelig, afsendelse og modtagelse af meddelelser og udveksling af brugerskabt indhold i online-spil og forskellige Wii-kanaler kan også justeres med brug af Forældrekontrol.

Sådan opsættes en wii adgangskode. Adgang til de vigtigste "systemindstillinger" af wii.
Sådan opsættes en wii adgangskode. Adgang til de vigtigste "systemindstillinger" af wii.

Nu når du er ude af huset, og der er ingen hjemme til at overvåge dine børn, når de spiller videospil, kan du være tryg ved at vide, at du har de forældrekontrol på Wii spillekonsol.