E2a

Sådan opretter du en karakter for rock band spil

Hvis du er en frustreret rockstjerne eller blot ønsker at nyde et spil, der indeholder dig at blive en rockstjerne, så videospillet "Rock Band" bør være lige noget for dig gyde. Dette er et populært videospil, der kan afspilles på Nintendo Wii, Microsoft Xbox 360 og Sony Playstation 3 spillekonsoller. Dybest set, spillet giver dig mulighed for at skabe en figur og begynde dit liv som en fantasy rockstjerne. Nu karakter skabelse er en af ​​dens mest interessante funktioner, da du fuldt ud kan tilpasse din karakter og som du fremskridt, vil du gives andre funktioner til yderligere at ændre udseendet af din karakter. Så når det gælder om at skabe din nye Rock Band karakter, her er nogle trin, du kan følge.

Sådan opretter du en karakter for rock band spil. Opret en ny karakter.
Sådan opretter du en karakter for rock band spil. Opret en ny karakter.

  • Start spillet. Du vil ikke være i stand til at skabe noget, langt mindre din nye karakter, på Rock Band, hvis du ikke starte spillet først. Indsæt disken på din konsol, uanset om det er Wii, Xbox 360, eller Playstation 3, og tænd den. Vent til spillet til at indlæse.
  • Opret en ny karakter. Så snart spillet belastninger op, vil du blive præsenteret med en mulighed for at oprette din nye tegn eller indlæse en eksisterende karakter. Vælg "Opret ny" fra menuen. Dette vil starte karakter skabelsesprocessen.
  • Vælg dit køn. Det første skridt i karakter skabelse proces vil være valg af køn. Vælg, om du vil have din karakter til at være mand eller kvinde. Blive mindet om, at det valg, du foretager her ikke kan redigeres eller ændres senere.
  • Begynde at ændre din figurs egenskaber og udseende. På højre side af skærmen, vil du blive præsenteret for forskellige muligheder, du kan manipulere til at tilpasse din figur. Det faktiske billede af din karakter vil blive placeret på venstre side af skærmen. Uanset ændringer, du foretager, vil du se det anvendt til billedet af din karakter med det samme. Start modifikation ved at indtaste navnet på din karakter. Følg denne ved at angive din hjemby, eller hvor din karakter skal være fra. Når det er gjort, fortsætte med de holdninger af din karakter. Dette vil bestå af de forskellige holdninger og manerer din karakter vil vise, når du spiller spillet. Når det er gjort, helt revidere din figurs fysiske billede ved at vælge "fysik" valgmulighed. Denne mulighed vil tillade dig at angive hår, ansigt, bygget og teint af din karakter. Ligesom køn, med undtagelse af hår vil alle de fysiske detaljer, du vælger her stå og kan ikke ændres senere under spillet.
  • Spil spillet. Når du er færdig karakter skabelsesprocessen, begynde at spille. Som karakter skrider frem, vil du begynde at rack op store mængder af penge. De penge du tjener, kan bruges til at købe nye outfits eller ændre håret af din karakter. Der er en Rock Store, som du kan trykke på for at foretage ændringerne.

Spillet er fuld af funktioner og anses for at være en semi simulator og rollespil, der dybest set giver dig mulighed for at bruge en avatar og ændre det til dine ønsker. Det er sjovt og ganske vanedannende. At tjene som en advarsel, spille spillet moderat ellers din virkelige liv kan lide.