E2a

Sådan opretter du en druid i Diablo 2

En Druid er en karakter klasse findes i de fleste computer-rollespil videospil, og Diablo 2 er ingen undtagelse. Diablo 2 er et PC-spil efterfølger til Diablo, lavet til både Windows og Macintosh, og det er en mørk fantasy tema spil med elementer af rædsel og rollespil. En Druid er mest almindeligt repræsenteret som en præst med magiske kræfter, der er natur-baseret, og en kølig magt er evnen til at tage form af et dyr. En Druid beskytter sit territorium fra trængte "civilisationen". Druids er en ny karakter klasse tilføjelse i Diablo 2. Det blev først introduceret i Lord of Destruction, spillets udvidelsespakke, sammen med Assassin karakter klasse. Her er nogle tips du bør huske på, når du opretter en Druid i Diablo 2.

  1. Vide, hvad en Druid kan gøre. En Druid kan tilkalde som en Necromancer, men ikke så kraftfuld. En Druid kan tilkalde grizzlies, ulve, og ravne til at kæmpe med ham. Det kan også indkalde vinstokke, der kan dræbe fjender med gift. En Druid kan også trylleformularer meget gerne en Sorceress. Det kan skabe storme, hvirvlende tornadoer og vulkaner i udbrud. Dens mest magtfulde magi er Armageddon, en kraftig storm, der halter Druid forårsager skade på noget, der kommer tæt på. En Druid kan ændre i et dyr så godt. En Druid kan blive en Werewolf at gøre ham adræt og hurtigt under angreb. Det kan også omdanne til en Werebear, der gør ham til at banke meget kraftige slag til fjender.
  2. Beslut dig for en færdighed til at fokusere på. Mens Druid kan gøre alle tre beskrevne beføjelser, ville det stadig være tilrådeligt at fokusere din karakter til et bestemt fag. Når besluttet på en færdighed til at udvikle, bruge de fleste af de punkter, du Garner til det at level op din Druid magt. Hvis du foretrækker at kæmpe i tæt rækkevidde, så udvikle din Druid facon flytte kapacitet ville være godt. Men hvis du kan lide at kæmpe fra en afstand bedre, og derefter vælge at afsætte flere point til din figurs elementært casting færdigheder.
  3. Vide, hvornår du bruger dine skill points. Summoning færdigheder tage en luns af din vundet point. Da dette er tilfældet, så ville det være en god idé at reservere tilkalde færdigheder i de nødvendige situationer. The Druid har ulv og bjørn håndlangere til at hjælpe ham med at bekæmpe alligevel. Men en bjørn liv og magt er relativt lavt, så du måske ønsker at tildele mindst et punkt til det. Hvis du har besluttet at lade din Druid fokus på elementært casting færdigheder, ville det være tilrådeligt at spare point. Denne måde, du har nok til at gøre det muligt for din karakter til at kaste spells såsom Armageddon i de fremskredne stadier af spillet.

Sådan opretter du en druid i Diablo 2. Vide, hvad en Druid kan gøre.
Sådan opretter du en druid i Diablo 2. Vide, hvad en Druid kan gøre.

Nøglen til succes i enhver computer-rollespil er at udtænke en strategi. Dette er ikke kun omfatter oprettelsen af ​​bipersoner, men også effektiv fordeling af point. The Druid har en masse muligheder, men det er bedst at vælge en stil til at fokusere på at undgå at blive spredt for tyndt.