E2a

Sådan køber xbox spil

Nu, at Xbox 360 er blevet frigivet

Nu, at Xbox 360 er blevet frigivet, og produktion af Xbox-spil nærmer sig sin endelige opstigning, du har en af ​​de bedste muligheder for at købe Xbox-spil til en meget billig pris. Forhandlere stadig sælge de fleste nye kopier af spil, men på en meget reduceret pris. Kig efter spil, som Microsoft har tilføjet til deres klassiske samling. Disse er deres bedste spil, men til en overkommelig pris. (Normalt under 20 dollars). Nye spil er stadig udgivet til Xbox-system, men forventer produktionen i stå i omkring et år eller to, når de fleste mennesker har skiftet til den nye Xbox 360.

Sådan køber xbox spil. Når du køber din Xbox-spil.
Sådan køber xbox spil. Når du køber din Xbox-spil.

Efter at kontakten finder sted, vil Xbox-spil ikke længere på lager i butikkerne, og snart nogle populære spil bliver et samlerobjekt mere end noget andet. Priserne falde over tid, og så pludselig, når de alle, men bunden, vil du finde priserne vil stige den anden retning, da disse spil bliver sværere og sværere at finde.

 1. Når du køber din Xbox-spil, hvad du ønsker at overveje, er, om ikke du er fint med at have en brugt kopi, som en anden har spillet igennem, eller hvis du gerne vil have den helt nye, med fabrikken frisk duft.

  Virkelig, især for spil, er der ingen reel fordel at købe et produkt nyt over anvendt. Brugte produkter er billigere, og det er meget svært at skader spil, så du får ingen problemer med en brugt kopi ikke fungerer. Men du kan være ligesom mig, og har lidt OCD streak. Sommetider du lyst til at vise alle dine Xbox-spil med den originale emballage og hæfter i perfekt stand. Nogle gange, forskellen er kun et par bukke på detailhandlere, som EB Games, så det kan være det værd for dig i det lange løb, hvis du foretrækker at have noget nyt.

  Nu, at Xbox 360 er blevet frigivet. Som spil bliver meget sværere at finde i butikkerne.
  Nu, at Xbox 360 er blevet frigivet. Som spil bliver meget sværere at finde i butikkerne.

 2. Som spil bliver meget sværere at finde i butikkerne, skal du være i stand til at finde disse spil til salg online. Kig ikke længere end online-forhandlere, eller en auktion site som eBay. Nogle af de bedste tilbud rundt opnås, når du køber et spil direkte fra en anden person. Disse personer er som regel bare søger at slippe af med gamle spil, de spiller ikke længere, til billige priser. Hvis du er en pris djævel, gå direkte efter struben på eBay, men vær forsigtig, så sørg for at du køber fra en pålidelig sælger.
 3. Der er fordele ved at købe online via en forhandler. Hvis du bor langt væk fra en by, kan det være lidt lettere at bare pop online og bestille dine yndlingsspil. Eller måske kan du ikke trække dig væk fra din Xbox længe nok til at genere vej ud til butikkerne. De fleste forhandlere har online versioner af deres butikker, og disse er, for det meste, lige så troværdig som den ægte vare. Alt du skal gøre er at have dit kreditkort handy.
 4. Som nævnt før, er Microsoft konstant re-releasing spil som en del af deres Classics kollektion. Når Microsoft gør dette skridt, vil du opdage, at du kan få titler til en yderst billig pris. Check omkring internettet, og se, hvilke titler er blevet løsladt allerede, eller vil om kort tid. Sommetider venter lidt tid at få en god aftale er ikke sådan en dårlig ting.
 5. Endelig fordi Xbox er så langt i sin livscyklus, kan pakkeløsninger findes næsten overalt, man ser. Kig efter spil, der kommer i en billig pakke, ligesom de bedste multiplayer spil. Ofte detailhandlere kan pakke et spil med noget andet praktisk, ligesom en controller. Hvis du vil være at købe en masse forskellige ting til din Xbox, kigge efter et godt tilbud for at se, hvad du kan komme på tværs.

God jagt i din søgen efter Xbox-spil. Husk, tålmodighed er nøglen, og en smart shopper vil spare en masse flere penge i det lange løb!