E2a

Sådan køber nintendo revolution

Revolution er den spændende nye konsol fra Nintendo

Revolution er den spændende nye konsol fra Nintendo. Selvom Revolution er stadig et kodenavn, der flere oplysninger forventes at blive frigivet om konsollen på dette års Electronic Expo. Revolutionen forventes at lancere til en yderst rimelig pris punkt i forhold til Microsofts og Sonys næste generations konsoller.

Hvad er det unikke ved Revolution konsollen

Hvad er det unikke ved Revolution konsollen, er, at i stedet for lovende toppen af ​​den linje grafik, vil det være at tilbyde en af ​​de mest interessante konsol erfaringer, og radikale, hvis ikke revolutionære ideer nogensinde. Det unikke ved konsollen er i sin fantastiske controller. Denne bruger controlleren revolutionerende teknikker til at spore bevægelse i alle retninger, korrelere det til den oplevelse, du får på din egen skærm.

Sådan køber nintendo revolution. Hvis sidste sæsons Xbox salget var nogen indikation.
Sådan køber nintendo revolution. Hvis sidste sæsons Xbox salget var nogen indikation.

Revolutionen lanceringen pris punkt er blevet forudsagt til at være nogenlunde i retning af 225€. På grund af den store popularitet og generelt godt afrundet vurderinger konsollen har modtaget til dette punkt, er det næsten sikkert at være et varmt sælger for de kommende juleferien. For at sikre dig selv en revolution controller, vil du ønsker at handle tidligt og handle hurtigt.

  1. Hvis sidste sæsons Xbox salget var nogen indikation, forventer Revolution at sælge hårdt og sælge hurtigt. Det betyder den bedste måde at få din egen Revolution, er til at pre-order, så snart det er tilgængeligt. Sites som Electronic Boutique tilbyder forudbestillinger på mange af deres produkter.
  2. Revolutionen kan faktisk lancere med op til fem forskellige konsol farver. Det er vigtigt, at når du overveje at købe revolutionen konsol, du er godt klar over, hvad farve du er ude efter, og hvilken farve du kan modtage. Som designere har gjort en masse for at gøre konsoller ser mere naturlige og montering, forventer Revolution at låne et par design beslutninger fra Apple Computers. Det vil være slank, og noget værd at vise, så sørg for din farve option masker godt med plads valg.
  3. På grund af den forventede popularitet konsollen kan forudbestille ikke være nok. Hvis du ønsker at få dine hænder på konsollen tidligt, den bedste måde at sikre, at du modtager din pre-order, er at vente i linje. Linjer vil blive lang, og kan være over en lang periode, men i tiden af ​​ting, venter et par timer før udgivelsen kan være din bedste fremgangsmåde og bedste beslutning på at sikre dine børn får en under træet.
  4. Hvis alt andet fejler, og du var lidt langsom til punch, er der endnu en mulighed i at sikre en revolution konsol. Online auktionssider vil helt sikkert have konsoller til rådighed til at blive købt efter lanceringen. Men det er alt sammen et spørgsmål om, hvor mange penge du er villig til at bruge, og levering i forhold til efterspørgslen. Hvis Nintendo producerer nok enheder, kan de være i stand til at håndtere juletravlheden. Hvis deres udbud mangler efterspørgsel, hvilket er meget sandsynligt, vil du se priserne skyrocket i det sekundære marked.

Revolutionen vil være en stor konsol

Revolutionen vil være en stor konsol, og en masse af revolutionære elementer. Men for at sikre sig en omgang, kan den pris, du betaler være høj. Om det indebærer at vente i lange linjer, eller betale den høje pris på det sekundære marked, vil konsoller kunne fås. Den bedste ting at gøre, er at planlægge, forudbestil, og forhåbentlig sikre dig en konsol.