E2a

Sådan køber gameboy advance og gameboy micro

Unleashed før Nintendos Gameboy DS, Game Boy Advance og Gameboy Micro er to af de nyeste håndholdte spillekonsoller fra Nintendo. Den Advance og Micro har forskellige udseender og stilarter, men de begge spille de samme spilkassetter, har de samme knapper og er små nok til at passe i din lomme.

  1. Beslut hvilken konsol du ønsker at købe The Gameboy Advance har en bagbelyst LCD og en stilfuld flip skærm, og kommer i otte farver:. Onyx, Flame, Platinum, kobolt, Graphite, Pearl Blue og Pearl Pink. Det Gameboy Micro er tyndere, perfekt til en baglomme, og dens baggrundsbelyst skærm er lidt lysere end Gameboy Advance er, hvilket gør det bedre til indendørs brug. Det kan også tilpasses med en af ​​fire tilpasselige frontplader. Begge konsoller kører på genopladelige lithium batteri, selv om Micro løber i seks til ti timer, og Advance kan køre så længe som 18 timer uden en infiltration. På vejen også Gameboy Advance tager AA-batterier, hvilket gør det til et bedre valg for bilture.
  2. Køb en gameboy online. En stadig mere populært valg, der er flere steder på nettet, hvor du kan købe begge Gameboys. De fleste elektronik butikker, såsom Best Buy eller Circuit City, såvel som deres respektive hjemmesider, vil sælge konsoller. Ny Gameboy Micros koster 70€ 0,99, og den amatør 20th Anniversary Edition koster 75€ 0,99. En ny Gameboy Advance koster omkring 60€ 0,99.

  3. Køb på mursten og mørtel butik. De fleste elektronik butikker sælger Gameboys. Fordi den seneste model i serien er de Gameboy DS, vil ikke alle butikker har den ældre Gameboy Advance eller Gameboy Micro. Før du foretager en tur, ringe i forvejen for at sikre, at de har den konsol, du ønsker at købe.

    Sådan køber gameboy advance og gameboy micro. Beslut hvilken konsol du ønsker at købe.
    Sådan køber gameboy advance og gameboy micro. Beslut hvilken konsol du ønsker at købe.

  4. Køb en brugt gameboy. Gamestop.com og Gamestop B & M steder, der specialiserer sig i salg af brugte spil og udstyr, vil sjældent være udsolgt af Gameboys, fordi de er et populært bytte. At købe en brugt Gameboy betyder konsollen kan have nogle dings og ridser, men de spil vil spille perfekt. Vær sikker på at kontrollere hver butikkens tilbagesendelsespolitik for at sikre, at du kan få en refusion bør din Gameboy ikke fungere korrekt.

  5. Bud på en gameboy på en online auktion. Ebay.com og Overstock.com begge har hele sektioner afsat til at sælge videospil og elektronisk udstyr, og du kan ofte finde et godt tilbud på både nye og brugte Gameboys.