E2a

Sådan køber du en Sega Genesis

Dr. Robotnik s Mean Bean Machine.

Ecco, The Dolphin.

Sådan køber du en Sega Genesis. Tjek disse steder ud: virtuelle og fysiske butikker.
Sådan køber du en Sega Genesis. Tjek disse steder ud: virtuelle og fysiske butikker.

Ecco, The Dolphin 2: Tidevandet tid.

Elemental Mester.

Eternal Champions.

Gå til konventionerne for spilentusiaster. Tag et kig på loppemarkeder.
Gå til konventionerne for spilentusiaster. Tag et kig på loppemarkeder.

Mortal Kombat.

Strider.

Ghostbusters.

Disse er blot nogle af de 100 Sega Genesis spil, spillerne i løbet af 80'erne ikke kunne leve uden. Hurtigt frem til nu, og blændende hastighed teknologi har alle, men begravet hvad "Genesis gør hvad Nintendo ikke gør."

Hvis du går glip af din Sega Genesis, ja, den skinbarlige sandhed er, at du ikke behøver at. Du kan stadig få en Sega Genesis spillekonsol med en lille online surfing, gåture og snooping rundt.

Her er du:

 • Tjek disse steder ud: virtuelle og fysiske butikker.
  • Find det på ebay. Hvis du stadig ikke har fået omkring eBay, nu er det tid til at gøre det. Alt (næsten), som du har brug for at få dit Sega Genesis spil fix er lige her på denne virtuelle og globale markedsplads.
  • Gå til konventionerne for spilentusiaster. Ligesom Comic-Con i San Diego, Californien. Det er et mekka af spil og tegneserie finder alt i én humongous mødested. Bare være klar til at gøre en masse walking, fordi mødested og udstillingshal er enorme og overvældende med så meget eye candy for et barn på hjerte. Tjek den Comic-Con hjemmeside for udstillingen detaljer fra nu og indtil resten af året på comic-con.org
  • Tag et kig på loppemarkeder. Må ikke rabat loppemarkeder i din søgning. Du kan bare snubler ind gode fund, der kan få dig tilbage til at spille din elskede spil, som du troede, du havde tabt for evigt. Gå videre ved at spørge folk bemanding spilkonsol kiosker om at få dig i kontakt med mennesker, der sælger Sega Genesis.
  • Kig forbi garagesalg begivenheder. En anden must-see sted at tjekke brugt-men-i-good-condition Sega Genesis konsoller og dele.
 • . Efterse spillekonsol, før plunking ned penge Indrømmet, kontantudlæg er ubetydelig - fra 10€ til 20€ tops - betcha det vil stadig frustrere dig at opdage, at du har købt en dud, fordi du videre inspektion af varerne. MÅ IKKE! Håndtag og teste køre det for at sikre alle dele, ledninger og knapper arbejde. Vær især opmærksom på adapterne, akkorder, og controllere. Hvis man ikke virker, så spørg sælgeren til at løse, før de køber hele partiet. Af den måde,€ Hvis nogen del eller tilbehør koster mindre end 10, skal du ikke købe det. Der er god chance for, at det er busted.
 • Glem ikke at få en RF audio switch. Denne kontakt vil give dig adgang til kanaler, 3 eller 4, kanaler, som giver dig mulighed for at spille Sega Genesis på en almindelig TV-skærm. Dette skulle sætte dig tilbage omkring 10€. Peanuts.
 • Check for kompatibilitet. Kig på spænding krav til spillekonsol og alle dens tilbehør. Få en spændingsregulator, hvis nødvendigt.
 • Vælg dine spil. Du er ved at dykke ned i de spil, du elskede som en teenager, og det hele er et spørgsmål om at vælge, hvilke spil at spille. Disse spil er tilgængelige fra den samme kilde, du fik din Sega Genesis konsollen. Sæt spillet i og spille, indtil dine fingre ondt.

Nyd dit Sega Genesis og derefter flytte på Wii, hvis du bliver træt af det!