E2a

Sådan finder PC spil patches

Pc-spil er masser af sjov

Pc-spil er masser af sjov, men nogle gange, når de sender der er små bugs i programmet eller ubalancer i spil tegn, der gør det mindre end sjovt at spille som bestemte tegn, racer eller fraktioner. En af de måder, som PC spil producenter forsøger at løse disse fejl og ubalancer er ved at udstede patches - små programmer eller stumper af kode, som overskriver aflyttet del af det oprindelige spil koden med opdaterede kode, der enten løser bugs eller re-balancerer nogle af de ubalancerede spilfunktioner. Selvfølgelig er at være i stand til at finde de seneste patches til populære spil vigtige for gamere, der spiller online eller derhjemme.

Sådan finder PC spil patches. Spillets online-tjenesten.
Sådan finder PC spil patches. Spillets online-tjenesten.

  1. Spillets online-tjenesten. Den første ting, du skal gøre, når de søger PC spil patches er at få adgang til spillets multiplayer eller online-tjenesten, hvis det har en. De fleste moderne pc-spil vil tjekke for nye patches, som du logger ind på multiplayer eller online-området, og sørg for at du har den seneste version af plastret for at sikre kompatibilitet med andre spillere. Hvis du ikke har den mest up-to-date patch, så spillet vil normalt automatisk downloade den og installere patchen (selvom det typisk kræver, at du genstarte spillet bagefter).
  2. Spiludvikler hjemmeside. Hvis spillet ikke er auto-download nye patches når du logger ind i multiplayer eller online dele af spillet, bør du prøve at besøge spillets udviklerens hjemmeside. Mange udviklere vil have nyheder sektioner, der annoncerer for nylig udgivet patches og downloads til rådighed af disse pletter i en auto-installer format.
  3. Gaming hjemmesider. Populære gaming nyheder hjemmesider vil ofte have en download sektion, der indeholder de patches, der er udgivet til forskellige spil. Du kan søge på hjemmesiden for det pågældende spil, kan du besøge dette spil profil, og se om der er nogen patch downloads til rådighed for dig at opdatere dit spil med den nyeste patch. De fleste patches hentet på denne måde kommer med en auto-installatør, så du bare nødt til at køre patch programmet, når den er downloadet for at installere patchen i dit spil.
  4. Brug din søgemaskine. Hvis du ikke kan finde den patch, du leder efter på populære gaming sites, så prøv at lave en søgning med din foretrukne søgemaskine på internettet, på udkig efter patches for den specifikke spil. Du er nødt til at være forsigtig, når du søger efter patches på denne måde, dog, og kun hente dem fra troværdige hjemmesider, ikke at tage sig tid til at kontrollere kilden til din patch kan føre til skadelig software at blive installeret på din computer, uden at du selv klar over det.