E2a

Sådan finder konsol-baserede videospil " snyder " online

Spiludviklere vil altid indeholde snyde koder i hver video game, de skaber. Ingen rigtig ved grunden, men de fleste mennesker tror, ​​at årsagen til denne adfærd er at give folk mulighed for at afslutte spillet med lethed. Under alle omstændigheder er der spillere, der sætter pris på disse snyde koder på grund af den virkning, de opretter. Typisk kan en snyde kode i spillet giver særlige bestemmelser eller beføjelser til en spiller med det samme. Uanset om du spiller et spil på en konsol som en Xbox 360, PS3 eller Nintendo Wii, vil der være snyde koder til rådighed for dig at bruge. Finde disse koder er forholdsvis let så godt. Her er nogle tips om, hvordan at søge og finde en snyde kode af næsten enhver konsol-baseret video spil ved hjælp af online-midler.

Sådan finder konsol-baserede videospil " snyder " online. Brug en søgemaskine.
Sådan finder konsol-baserede videospil " snyder " online. Brug en søgemaskine.

  1. Brug en søgemaskine. Den nemmeste måde at søge efter snyde koder til din nyeste konsol-baseret video spil er ved at gøre en hurtig søgning på Google, Yahoo eller Bing. Indtast navnet på din video game efterfulgt af ordene "snyder" eller "snyde koder". Så snart du udføre søgningen, vil du blive mødt af tusindvis af sider deler snyde koder til videospil. Husk på, at nogle gange top 10 resultater, der kommer ud af søgningen vil ikke rigtig give dig med koder, da de kun manipulere søgning ranking ved at indsætte søgeord til at matche brugernes søgninger lide hvad du gjorde. Ikke desto mindre, vil du ønsker at tjekke hvert eneste link i resultatet at se, om de virkelig giver koderne. Men sørg for at tjekke søgeresultaterne 5 til 6 sider dybt.
  2. Gennemse GameSpot hjemmeside. En af de mest populære gaming sites, der appellerer til konsoller og PC videospil er gamespot.com . Besøg stedet og indtaste navnet på spillet i søgefeltet. Når resultatet filtre i, klik på spil baseret på den konsol, du spiller det med. Normalt vil videospil blive oprettet til flere spilplatforme, så sørg for at vælge den rigtige. Anyway, tjek hjemmesiden for spillet og navigere din vej til snyde fanen for den side af den bestemte videospil. Normalt vil udviklere og brugere uploade snydekoder på Gamespot.
  3. Tjek IGN netværk. Du kan tjekke cheats.ign.com som en anden kilde til de nyeste snyde koder til stort set alle videospil ud på markedet. Dette site er awesome, fordi dens netværk af andre snyde kode hjemmesider. Da det er forbundet med andre video gaming sites, vil eventuelle snyde koder uploadet til et bestemt spil automatisk finde vej på deres site. Sørg for at tjekke dette websted regelmæssigt for opdateringer.
  4. Deltag videospil fora. For hver videospil, der kommer ud, vil der være mindst 1 online forum skabt af hardcore fans af spillet. Disse fora vil diskutere strategier og erfaringer med spillet. Nogle gange vil brugerne deler nogle snyde koder til de andre medlemmer af forummet. Det skal kunne betale sig at lokalisere disse fora og deltage i diskussionen for at finde ud af de mulige bedrager koder til spillet. En hurtig søgning på Google skal gøre det trick i at finde disse online fora.

Snyde koder til konsollen-baserede videospil er nogle gange svært at finde i forhold til PC-baserede videospil. Men med nok vedholdenhed og opfindsomhed bør du være i stand til at finde, hvad du har brug for. Ikke desto mindre, så husk at en sand gamer ikke behøver cheat at slå et videospil.