E2a

Sådan får du nintendo wii opdateringer med mod - chips

Wii Mod chips, også almindeligvis omtales som Wii drev chips, er små elektroniske apparater, der anvendes til at deaktivere eller ændre restriktioner og begrænsninger, der er indbygget i selve konsollen. Det følgende vil diskutere, hvordan du ville være i stand til at få Nintendo opdateringer ved hjælp af mod-chips på din Wii-konsol.

1

1. Vide, hvad mærke og type mod-chip du har. Der er en masse af mod-chips til rådighed på markedet, der er hvorfor du har brug for at identificere, hvilken slags din er. Du er ved at opdatere firmwaren på din Wii-konsol, hvis noget går galt, fordi du ikke var i stand til at skelne den type din Wii bruger, kan du ende op indmuring din konsol. Når du "mursten" din Wii-konsol, betyder det, at du har gjort det nytteløst på grund af en opgradering gået galt. Følgende lister populære Wii mod-chips, der sælges på markedet.

Sådan får du nintendo wii opdateringer med mod - chips. 1. vide, hvad mærke og type mod-chip du har.
Sådan får du nintendo wii opdateringer med mod - chips. 1. vide, hvad mærke og type mod-chip du har.

2

2. Download chip opdatering. Når du har identificeret mærke og type mod chip du har, skal du blot fat i opdateringer fra mod-chip producentens websted. Indtast navnet på producenten og model af chip på søgemaskinen derefter navigere til den officielle hjemmeside. Undgå tredjeparts-download sites.

3

3. Brænd mod-chip opdatering. Blot bruge et DVD authoring program til at brænde opdateringen på en disk. De fleste DVD-brændere kommer med Nero, så du måske ønsker at bruge det. Det følgende vil drøfte, hvordan at brænde mod-chip opdatering til en DVD ved hjælp af Nero som authoring software.

 • Start Nero StartSmart ved at trykke på "Start", "Programmer", "Nero" og vælge "Nero StartSmart"
 • Naviger til "kopiere og backup" i StartSmart
 • Klik på "Burn Image til disk"
 • En åben dialog boks vil automatisk udfylde din skærm. Du skal blot søge efter mod-chip opdateringen billedfil, skal du fremhæve den og ramte "Åbn" for at trække det op inde Nero.
 • Vælg den langsomste skrivehastighed og tryk på "Næste" for at indlede brændingen

2. download chip opdatering. 3. brænd mod-chip opdatering.
2. download chip opdatering. 3. brænd mod-chip opdatering.

4. Opdater din Wii mod chip.

 • Indsæt den disk, der indeholder mod-chip opdatering til din Wii
 • Slut Wii-konsollen til internettet ved at vælge "Internet" fra Wii-menuen og vælge navnet på din internetforbindelse
 • Vent til LED-lys på Wii konsol vil flimre lidt at angive, at du allerede har forbindelse til Internet
 • Naviger til "Systemindstillinger"
 • Vælg "Wii System Update"
 • Vælg den tilgængelige opdatering vises på skærmen

Wii-konsol vil derefter angive, at det vil hente opdateringen for at ændre det eksisterende system. Du skal blot vælge "OK" for at begynde at opdatere din konsol.