E2a

Sådan erstatte defekte udstyr i rockbandet spil

Musik og spil elskere sikkert kender den musik video game Rock Band, der blev udviklet af Harmonix Music Systems. Det blev udgivet af Electronic Games (EA) og MTV Games. Spillet software og de perifere instrumenter blev først solgt sammen i en pakke. Senere, disse blev tilgængelige for uafhængige indkøb. Spillet software indeholder 58 sange og flere sange kan downloades til at tilføje til din liste. Det er tæt på at spille Guitar Hero-serien. Mens bly og bas guitar er for Guitar Hero-serien, har trommer og vokal blevet inkluderet i Rock Band spil. Fire spillere kan spille dette spil på samme tid. Der er forskellige niveauer at spillerne kan vælge imellem, såsom let, medium, hård og ekspert. Et band meter er også tilgængelig som viser, hvor godt spilleren klarer sig.

Der er også forskellige spilmodes, som du kan vælge

Der er også forskellige spilmodes, som du kan vælge. Bandet tour mode er en multiplayer-mode, som gør det muligt 2 til 4 spillere at spille spillet som et band og næsten turnere verden for deres koncerter. Den solo tour mode er en single player spil, der giver spilleren mulighed for at spille den næste sang på game mode hvis han passerede sangen forud for denne. Den solo QuickPlay og band QuickPlay tilstand tillader en person eller gruppe afspiller til hurtigt at spille en sang. Den tovtrækning og score duel tilstand tillade spillerne at konkurrere med hinanden. Den tutorial mode tillader spilleren at lære at spille spillet og praksis tilstand lader spilleren praksis sange på hvert instrument. Der har dog været problemer med nogle af de udstyr ikke fungerer korrekt. Den gode nyhed er, at disse udstyr kan udskiftes, så spilleren kan nyde at spille spillet. Hvis du har købt defekte udstyr of the Rock Band spil, kan du få denne udskiftet så godt. Her er de trin, hvordan du gør dette.

Sådan erstatte defekte udstyr i rockbandet spil. Informer EA kundeservice.
Sådan erstatte defekte udstyr i rockbandet spil. Informer EA kundeservice.

  • Informer EA kundeservice. Ring til virksomheden, således at de vil være klar om dit defekte komponenter. Fortæl dem det specifikke problem, du har med dit Rock Band spil udstyr. Du kan være i stand til at finde en kontakt nummer fra dokumenter, som fulgte med dit køb. Hvis du ikke har deres nummer, kan du besøge deres hjemmeside for kundesupport på ea.com . Der er også et site, hvor du kan kontrollere kontaktoplysningerne for en specifik virksomhed som EA. Du kan kontrollere oplysningerne på dette websted .
  • Vent til din nye rockband spil-udstyr. EA vil ikke give dig en bestemt dato, hvor du vil modtage udstyret. Den shipping kan variere fra forskellige steder, og det vil også afhænge af arbejdsbyrden for selskabet. En bekræftelses e-mail vil blive sendt til dig så godt om din udskiftning anmodning.
  • Send din defekte udstyr tilbage. Dette er for at bevise, at udstyret er virkelig defekt. Hvis du har ventet for længe på erstatning og det stadig ikke ankommer, kan du ringe EA og bede dem om status for din anmodning. Udvikleren af ​​Rock Band spil arbejder på at løse dette problem, samt andre kompatibilitetsproblemer bekymringer sine brugere.