E2a

Sådan bruger du animere døde i Balders gate 2

Baldur 's Gate er en af ​​de bedste computer rollespil nogensinde er lavet. Det betyder, at du vælger et tegn til at bruge og hele løbet af spillet, bliver du nødt til at fuldføre en masse opgaver og missioner for at komme videre. Du vil også blive bedt om at lave en masse valg og beslutninger undervejs og spillet vil reagere (uanset om du vil blive belønnet eller straffet) afhængigt af hvad du har valgt. Et par år senere blev spillets efterfølger, Balders Gate 2, frigivet og blev også rost. Et af højdepunkterne i spillet er at bruge magi "Animer Dead", der giver liv til skeletter, som til gengæld vil hjælpe dig ud. I artiklen nedenfor vil lære dig, hvordan du bruger "Animer Dead" i Baldur 's Gate 2:

  • Det grundlæggende. Fortryllelsen "Animer Dead" er en meget nyttig spell for det vil bringe tilbage skeletter til livet og de vil hjælpe dig ud mod fjender. Også magi er en passiv. Betyder at det er den type magi, du skal bruge i starten af ​​spillet, fordi de ikke vil påvirke dine fjender og tager et stykke tid for at arbejde, så sørg for at bruge det i starten af ​​spillet. Den gode del, bortset fra skeletter, der opstandne og under din kontrol, er, at den magi varer mere end syv timer. Det betyder, at du vil have en masse tid til at kontrollere skeletter.
  • Budget din tid fornuftigt. Det kan synes som en masse, men varigheden periode af magi vil gå med hurtig så brug din tid fornuftigt. En god plan ville være at sætte dine skeletter foran din karakter, som du går rundt adventuring gennem sletterne. Så sørg for, når du har bragt disse tidligere døde kroppe tilbage til livet, rejse så langt som du kan. Disse poser af knogler har en masse fordele, og være i stand til at rejse langt er én af dem.
  • Med en masse magt kommer et stort ansvar. En anden fordel er, at disse knogler fungere som din offer lam. Det betyder, at skeletterne vil tage skade fra de modsatrettede kræfter, der er undervejs (der er en masse skeletter, så du kan ofre en stor del af dem). Dette er en god måde at finde ud af, om der er nogen indgående fare uden at have din karakter bliver angrebet. Plus det giver dig tid til at forberede din karakter til at bekæmpe disse bad guys. Også, når du når et højere løftestang (højere end niveau 14) knogler du bringer tilbage til livet kan gøre en smule skade på fjender og dør ikke så let. Så når de er foran dig, vil de være i stand til at ru op din modstander, før du selv komme dertil. Dette vil gøre livet en hel del lettere for dig.


Ved at læse denne artikel

Sådan bruger du animere døde i balders gate 2. Budget din tid fornuftigt.
Sådan bruger du animere døde i balders gate 2. Budget din tid fornuftigt.

Ved at læse denne artikel, nu du ved hvordan man bruger den "Animer Dead" spell i Baldur 's Gate 2. Så hvad venter du på? Start spillet og udnytte denne magi til sin fulde kapacitet. Før eller senere, vil din karakter blive meget stærk!