E2a

Sådan at slå bowser junior robot reaktor: Super Mario Galaxy

Mange børn, især dem, der er glade for at spille videospil, er helt sikkert klar over karakteren af ​​Super Mario-den italienske blikkenslager, der bor i Mushroom Kongerige og helten, der redder Prinsesse Peach fra onde planer Bowser.

Spillet Super Mario har allerede optrådt i forskellige spil designs

Spillet Super Mario har allerede optrådt i forskellige spil designs. Et af de nyere spil Super Mario, som blev frigivet på markedet er Super Mario Galaxy. Dette er et 3D platform videospil udviklet af Nintendo EAD Tokyo. Den første fase af Super Mario Galaxy er ganske let, det sidste dog med Bowser Junior Robot Reactor, kan belaste den spiller, hvis han ikke kender det trick.

Så nu, hvis du finder det svært at triumfere over de udfordringer, der præsenteres i dette spil, du sikkert kan forbedre en masse ved at læse gennem de følgende taktik som nævnes nedenfor:

Sådan at slå bowser junior robot reaktor: Super Mario Galaxy. Dit første mål, når du starter ud af dette spil er at sætte fri låst op lanceringen stjerne.
Sådan at slå bowser junior robot reaktor: Super Mario Galaxy. Dit første mål, når du starter ud af dette spil er at sætte fri låst op lanceringen stjerne.

  1. Dit første mål, når du starter ud af dette spil er at sætte fri låst op lanceringen stjerne. For at gøre dette, skal du blot at henlede opmærksomheden på en Bullet Bill, der vil komme ud af løfteraket. Når du fange sin opmærksomhed, så sørg for, at det vil køre efter dig tilbage til folden, som begrænser lanceringen stjerne. Denne måde, kan du tiltrække det ind i glasset til at bryde Corral åbne. Hoved til den næste planet.
  2. Overhold indstillingen. Den første ting, du vil se, er en stor robot, der opsætter at bosætte sig på sine tre ben. Sørg for at du ikke bliver trådt på. Denne gang, er du nødt til at køre til alle sider af sine ben. Du skal også undgå de Bullet Bills, der vil opfylde dig på din vej, som du hovedet på de bevægelige gear. Få en rettidig spring til at komme igennem gearene. Bevar dig selv på de udvendige margener i gear eger så godt. Når du har nået den anden side, køre, indtil du gør det på toppen af ​​robotten.
  3. Den vil ikke være let, fordi Bullet Bills sikkert vil sigte mod at skyde dig. For at spare dig selv, tiltrække en af ​​dem ind den kuppelformede Corral at bryde den. Som du passerer der, vil du se en stjerne nedenunder, hvilket er inde i en mindre indhegning omkranset af et hegn. Brug en anden Bullet Bills at komme igennem hullet og ind i folden.
  4. Siden hegnet vil omstrukturere sig i et par sekunder efter at være blevet ødelagt, er du nødt til at få to Bullet Bills at følge dig. Men sørg for, at de er adskilt af to stående længder i afstand.
  5. Holde kørende, indtil du kommer til at holde den udvendige del af hegnet. Må ikke ødelægge din strategi ved at vejlede de andre Bullet Bill ind i hullet lige efter den første man har brudt den.

Når du omhyggeligt har fulgt de nævnte strategier, vil du helt sikkert være glad for at komme igennem fjenden og hoved på en anden udfordrende niveau af spillet.