E2a

Sådan at få en kreativitet punkt i The Sims 2

The Sims 2 er en succes med at få en følgende på grund af sin kreative simulering af virkelige begivenheder i livet. Din Sims karakter har sit eget liv, sin familie og sit hus. Og alle, der er tilbage for dig at gøre, er at gøre livet beslutninger for din karakter, som vil gøre det vende til det bedre eller til det værre. Et aspekt vigtigt for det virkelige liv og Sims livet er at have kreativitet point. I tilfælde af en Sims karakter, åbne kreativitet peger op en dør af muligheder og niveauer op tegnet med opgraderede færdigheder. Her er trin, hvor du virkelig kan gøre din karakter gain kreativitet peger temmelig hurtigt.

Sådan at få en kreativitet punkt i the sims 2. Afspilning af musik shaker.
Sådan at få en kreativitet punkt i the sims 2. Afspilning af musik shaker.

  • Din familie. Før du rent faktisk kan få nogen point, du har brug for at komme i gang med Sims 2 platformen først. Sims 2 er så meget bedre end de oprindelige Sims på grund af den mere dynamisk forbindelse og øget funktioner. Du kan begynde at få mere kreativ ved middel til at opbygge alle tænkelige aspekter af din karakter i spillet. Dit design vil enten fremme eller dræbe dit instinkt for kreativitet senere i spillet. Så designe godt og efterlader en masse plads til kreativitet instrumenter, som vil blive drøftet i de efterfølgende trin. Din karriere og personlighed setup gør dig mere befordrende for kreative sysler, hvis de er godt afstemt.
  • Afspilning af musik shaker. Enstemmigt er musikken shaker rost som en af ​​de sikreste og hurtigste måder at generere kreativitet point. Det kræver blot, at du spiller musik shaker en masse. Og din karakter vil ikke klager, hvad med motion og dans sjov, at det kan blive udsat for, hvis du spiller musik shaker en masse i dit hjem. Musikken shaker kræver lidt færdigheder. Men det kan få meget trættende og mekanisk senere, hvis du spiller det en masse. Tricket er at vare i at spille det alligevel, så du får alle de punkter, som du har brug for. Sæt farten ned på et tidspunkt, når du har nået dit mål antal point.
  • Musikinstrumenter. En god vej til kreativitet, vil også give dig sort er de musikinstrumenter. Du måske nødt til at investere for at købe musikinstrumenter, men de er værd at investeringen, da det virkelig vil tillade dig at have flere kilder til kreativitet point. Det er ikke anderledes end det virkelige liv, hvor øvelse gør mester. At elektrisk guitar eller klaver kunne bare være din billet til kreativitet berømmelse.
  • Paint. En staffeli og pensel kan komme i handy for dig i denne fase for at forsøge at tjene flere kreativitet point. Brug alle dine ressourcer og gøre plads til maleri sessioner til din Sims 2 karakter. Dette vil helt sikkert generere dig gode kreativitet points uden snyd.
  • Skriv. Find muligheder for at skrive om dine eventyr i The Sims 2, ved at købe en bærbar computer til din karakter til at bruge.
  • Spørg råd fra de professionelle. Andre mere erfarne spillere kan give dig flere tips, som de opdaget i forsøget på at få flere kreative point.


Det vigtigste punkt i spillet er at nyde, hvad du gør

Det vigtigste punkt i spillet er at nyde, hvad du gør. Dette vil ophøre med at være et spil, hvis du er låst fast i den blotte ambition om at opnå point. Så sørg for, at du fortsætter dit gode humør og spiritus, når du spiller The Sims 2. Chancerne er, vil du opnå så meget mere, hvis du har det sjovt med det, du gør.