E2a

Online kortspil strategi: hvordan man kan vinde ved hjælp af fang pi klang klan i byområder rivaler

Urban Rivals er et populært multiplayer online kortspil

Urban Rivals er et populært multiplayer online kortspil. Den er udstyret med fiktive eller virkelige mennesker som tegn i sin klan, og hver karakter er en del af en klan. Dette online spil tilbyder 4 runder af kort kamp per kamp, ​​med evner og bonusser afhængigt kombination af kort via deres klaner. En af disse klaner er det prestigefyldte Fang Pi klan.

Online kortspil strategi: hvordan man kan vinde ved hjælp af fang pi klang klan i byområder rivaler. Strategien, når du bruger fang pi klan kort er enkel.
Online kortspil strategi: hvordan man kan vinde ved hjælp af fang pi klang klan i byområder rivaler. Strategien, når du bruger fang pi klan kort er enkel.

Den Fang Pi klan, ifølge UR entusiaster, er en af ​​de dyreste dæk på spillet. Dette skyldes det faktum, at deres vigtigste kort (godt, de fleste af dem alligevel) er på Collector status. Sandt nok, den klan har en bonus for beskadigelse +2, eller der er at spare 3 Pillz per runde. Hvis du beregner alle 4 runder, vil du være i stand til at spare 12 Pillz i alt. Men kortene på denne klan er ofte betragtes kun som "for indsamling kun" kort, da mange spillere mener, at kortene status ikke er pengene værd. Nå her er en guide til, hvordan du kan spille og vinde med Fang Pi klan kort.

  • Prissætning, der er nogle billige Fang Pi clan ualmindeligt kort med god tilstand. Et kort for eksempel, er det 4-stjernede Ryuichi, den blinde fighter. Ved fuld niveau, kan prale dette kort af en 6/7 med evnen Courage: Stop Modstander Bonus. Denne bonus gør Ryuichi effektiv mod modstandere fra Pussycats, da Pussycats imødegå Fang Pi klan med skader reduktion bonusser. En anden god kort er det 3-stjernede Yusuke. Dette er en 7/3 kort med Courage: Damage 2 evne. Så hvis du tilføjer klanen bonus, har du et kort med en 7/7 status (overvejer dit kort er intakt i denne runde). Kun store skader og full stop kort kan stoppe Yusuke. Det gode er, kan du købe Ryuichi for 4000 clintz på minimum, og Yusuke er omkring 600-700 clintz. Meget overkommelige, hvis du er først begyndt i dette spil.
  • PowerWise, at Fang Pi klan prale af to kort med alvorlige one-hit knockouts: Lost Hog og Kinjo. Med deres raseri, evner og bonusser intakte, er disse 2 kort som Nightmare er Kolos kort. De har evnen til at vinde en runde, hvis nogensinde de anvendes korrekt. De fleste nye spillere er uvidende om disse kort, men vær forsigtig med at bruge disse kort på veteran spillere.
  • Strategien, når du bruger Fang Pi klan kort er enkel. Altid tilstræbe et overraskelsesangreb. Brug disse kort på senere runder, alt sammen i en lovovertrædelse med et tilfældigt mønster. Denne måde, vil modstanderen ikke vide, hvornår du vil smide ud af disse kort. Uddele dine ikke så stærk karakter kort først, før du spiller Fang Pi klan kort. Parret med poison forhandlere og gode skader reduktionsgear med dine Fang Pi clan kort og du har en vindende match.

Urban Rivals 'Fang Pi klan har en god og farlig arsenal af tegn, som i de fleste vil udslette din modstander. Bare husk det element af overraskelse, så din måde at tænke på som i en snigmorder eller ninja.