E2a

Hvordan man vælger en næste - generations håndholdte konsol

Håndholdte spillekonsoller er stor underholdning for dine børn

Håndholdte spillekonsoller er stor underholdning for dine børn. men af ​​de mange håndholdte spillekonsoller ud i markedet, at vælge en, der vil være den mest sjovt og nyttigt for dine børn kan være svært. For at hjælpe dig igennem dette, her er nogle pejlemærker, som du kan overveje.

  1. Age. En alder af dit barn vil bestemme kompleksiteten af ​​den håndholdte konsol, du skal købe. Der er nogle meget komplekse håndholdte konsoller, at en meget ung spiller ikke vil være i stand til at værdsætte eller gøre meget brug af. For eksempel er der meget avancerede spil, der kan spilles på PSP, men mindre børn vil være lige så glad og lykkelig med enklere spil på enklere håndholdte konsoller. Nogle spillekonsoller er designet med meget små børn, mens andre stadig er designet til teenagere, der har fingre, der er mere vant til de mindre knapperne på større håndholdte konsoller hvor skærmstørrelse og opløsning er den vægt.
  2. Andre funktioner. Håndholdte konsoller i dag tilbyde mere end bare spil. Du kan også bruge disse til at gemme dine filer, afspille musik og videoer, scanningsbilleder, og surfe på nettet. PSP, for eksempel, har trådløse funktioner, der gør det muligt at oprette forbindelse til Wi-Fi-zoner. Hvis dit barn er gammelt nok til at nyde internettet, vil disse ekstra funktioner på de nye håndholdte konsoller være meget nyttig. På den anden side kan det presse prisen tag højere uden at være nyttigt, hvis barnet ikke nyde disse spil i første omgang.
  3. Genrer. Også overveje, hvilke typer af spil, at dit barn nyder at spille. Der er nogle konsoller, der arbejder godt sammen med puslespil. Hvis du r barn er en sjov af Tetris og Brain Age, DS er en konsol, som du bør overveje højt på din liste over mulige spillekonsoller. På den anden side, bør du overveje PSP, hvis dit barn foretrækker spil med god grafik og første person optagemetoder. Rollespil er også bedst med PSP håndholdt konsol. Også overveje de spil producenter, der tegnes til gaming konsol firma. For eksempel er der særlige spil producenter, der producerer spil til Nintendo, mens Sony har også en række dedikerede spil beslutningstagere.
  4. Kompatibilitet. Der er visse spil, der vil blive spillet på din håndholdte konsol og rippet fra dine andre spillekonsoller. Hvis du allerede har Game Boy Advance, kan du nøjes med en DS som vil spille de samme spil, som du allerede har på Game Boy Advance. Dette vil give dig mulighed for at spare op på penge, der ellers ville blive brugt på at købe helt nye spil. Dette er især nyttigt for folk, der allerede har fundet de typer af spil, at de bedst kan lide, og ikke behøver at søge efter nye spil.
  5. Pris. Endelig overveje prisseddel, der kommer knyttet til disse håndholdte spillekonsoller. Nogle vil koste lige så meget som flere hundrede dollars. Hvis du ønsker at gemme, kan du købe renoverede eller brugte produkter - så længe du er sikker på, at produkterne stadig er fuldt funktionsdygtige.

Hvordan man vælger en næste - generations håndholdte konsol. Håndholdte spillekonsoller er stor underholdning for dine børn.
Hvordan man vælger en næste - generations håndholdte konsol. Håndholdte spillekonsoller er stor underholdning for dine børn.

Med disse i tankerne, bør du være i stand til at præsentere en stor gave til dine børn, der vil holde dem underholdt i timevis.