E2a

Hvordan man opbygger en gratis rollespil hjemmeside

Opbygning enhver form for webside kan være en skræmmende opgave

Opbygning enhver form for webside kan være en skræmmende opgave, især hvis du har overhovedet ingen computerfærdigheder, betyder det ikke, at det er uden for magten i mindst computer kyndige blandt jer. I virkeligheden er der en masse simple muligheder for simple online blogs, websider og fora. Løb et forum er formentlig uden for vores lille projekt, så vi vil fokusere på, hvordan du kan sætte op en webside med fokus på rollespil og andre riger af nørdethed.

Først skal du nødt til at vælge en rolle spiller system

Hvordan man opbygger en gratis rollespil hjemmeside. Opbygning enhver form for webside kan være en skræmmende opgave.
Hvordan man opbygger en gratis rollespil hjemmeside. Opbygning enhver form for webside kan være en skræmmende opgave.

Først skal du nødt til at vælge en rolle spiller system. Vi er nødt til at vise nogle fokus til at begynde med, men efter at du har fået de grundlæggende ned, er du velkommen til at lave en webside for hver type rollespil under solen. Da det betyder meget lidt, vil jeg gå med min favorit og skrive om D & D 3.5 tilføjelse.

For det andet, vælge en gratis web hosting metode

For det andet, vælge en gratis web hosting metode. Der er interaktive blogs på Triond.com, der er værd at tjekke ud, er der er der altid MyYahoo! sider, googlesites eller mulighed for at få din egen web-adresse. Selv få din egen web-adresse er ikke meget hårdt, men for tiden er lad os gå med googlesites da det er stedet at gøre nytte er jeg mest fortrolige med.

For det tredje, gøre din hjemmeside

For det tredje, gøre din hjemmeside. "Nu vent et øjeblik!" Du kan sige. Nå, du har ret, det er ikke helt så simpelt, men det er næsten. På googlesites, vil du hurtigt blive fortrolig med en række muligheder på tværs af toppen af ​​skærmen. En af disse er redigere og giver dig mulighed for at rode med websiden. Du kan gå ind at bestemme formatet, uanset om det er mest billeder, en stor blog område eller titelblad med links til andre sider. I Googlesites, skal du gøre hver enkelt webside på dit websted, før du kan linke den tilbage til hvad du har lavet din hovedside. Det meste af dette sker gennem enten edit sidebar knappen til venstre (i første omgang i hvert fald) på siden under den oprindeligt tomme sidebar eller via redigeringssiden knappen vises i øverste højre hånd. Jeg anbefaler du thrash rundt på det lidt, øve tilføje titler, ændre skrifttyper osv. Så hurtigt som skrifttyper og skabeloner, det rent faktisk virker temmelig meget som Microsoft Word, så åbne en Sådan på at ændre skrifttyper muligvis umagen værd på dette punkt.

Fjerde add indhold

Fjerde, tilføje indhold. Man antager, at på dette tidspunkt du har en dejlig titelblad med noget lignende "riger Geekdom: En oversigt over, hvorfor D & D 3.5 er bedre end 4.0" som titel og et par glade Clicky knapper, måske en dansende alien eller lignende, og måske plads til et par andre sider. Nu du ønsker at surfe på nettet for billeder. Bare google nogle billeder og bruge dem, med passende kvitteringer selvfølgelig. Du kan sikkert finde nogle link knapper til at linke til dine foretrukne websteder. I virkeligheden ikke de fleste hjemmesider kun give dig linket, vil mange af dem giver dig instruktioner om, hvordan at tilføje det. Det kræver undertiden kopiere og indsætte store blokke af html-kode, men ikke bekymre dig om at forstå det. Bare sætte det hvor du ønsker det og kalder det godt. Nu uploade nogle filer med dine egne specielle forbedringer på karakteren af ​​D & D 3.5 (eller hvad-system) og forklare, hvorfor sådan og sådan regel / monster / klasse er brudt / underdimensioneret / uhensigtsmæssigt og voila! Du har nu en rollespil web site. Velkommen til Geekdom.