E2a

Hvordan man kan slå Gremlins 2 til Game Boy

Genoplad din Game Boy og være klar til at besejre de onde Gremlins

Genoplad din Game Boy og være klar til at besejre de onde Gremlins. De er tilbage i Gremlins 2 og Gizmo har brug for dig til at slå dem alle. Men det er ikke helt let. Mange spillere har allerede fejlet deres mission for at besejre hver eneste onde Gremlin i spillet.

Hvordan man kan slå gremlins 2 til game boy. Kend de grundlæggende færdigheder.
Hvordan man kan slå gremlins 2 til game boy. Kend de grundlæggende færdigheder.

Gremlins 2 mission er at lægge alle de onde fyre på is. Selv om der er kun fire niveauer i dette spil, det kræver en masse Strategizing så du vil komme ud som en vinder. For at hjælpe dig med at vinde over de onde Gremlins, så tjek disse tips om, hvordan du med succes kan gøre det:

  • Udnyt den blyant. Det er blyant, der er den bedste af alle de våben i spillet til at hjælpe dig med om sejren. Men du kan kun få fat i en, hvis du er tomhændet. Derfor være klar til gratis andre elementer i din hånd, så du nemt kan få fat i en blyant, når du støder på en.
  • Kend de grundlæggende færdigheder. Det vil hjælpe dig meget i dit spil, hvis du mestrer teknikken med at hoppe og manøvrering. Dette er hovedsageligt nyttigt for flere platforme i spillet. Hvis du ikke mestrer evnen til vige til begge retninger, kan du aldrig nå platformen.
  • Være klogt under bonus niveauer. Der er to bonus etaper, der vil give dig en mulighed for at tjene et liv og andre bonuspoint. Derfor skal du spille bonus etaper perfekt. For eksempel skal den boksesæk højre på skærmen blive ramt omkring 100 gange på blot 10 sekunder. Hvis du gør dette, vil du tjene en 1-up. For at opnå dette, hamrer både A og B-tasterne nede så mange gange som du kan.
  • Bekæmp Bat Gremlin fornuftigt. The Bat Gremlin vises til højre i slutningen af ​​niveau to. Når det viser sig, holde sig væk fra det, som det kan dykke på dig, især når du er lige under den. At besejre det, kør på den ene side af skærmen, og derefter finde battet ud med din blyant.
  • Kend Electric Gremlin. The Electric Gremlin, på den anden side virker lige ved afslutningen af ​​niveau tre. Du skal blot undgå dette Gremlin, når han bliver elektrificeret. Når det kommer tilbage til det normale, whack det virkelig hårdt. Hvis du gør dette, er du allerede på det endelige niveau.
  • Vælg den rigtige vej for niveau fire. Den fjerde niveau har en bund, center, og top stier, som du kan vælge imellem. Både øverste og nederste stier er fulde af fjender. Det vil være klogere for dig at vælge den midterste sti, fordi det er meget nemmere at rydde den af ​​fjender.
  • Bekæmp Spider Gremlin med tillid. Den endelige Gremlin, der er en edderkop en, vil kaste små edderkopper på dig. Dodge disse små edderkopper så meget som muligt. Så, tag en web, så du vil flyde lige oven på skærmen. Når på toppen, affyre blyant lige i hovedet af Spider Gremlin.

Med alle disse, er alle de onde Gremlins af ingen match for dig. Derfor forberede kampen og forvente for en stor gevinst.