E2a

Hvordan man kan slå " Altered Beast " på Sega Genesis

Er du værdig til at blive genopstå som en græsk kriger

Er du værdig til at blive genopstå som en græsk kriger? Bevis det og redde Zeus 'datter. Pisk den onde kriger. Hvis du kan gøre dette, du fortjener at vinde i dette store klassiske spil "Altered Beast" fra den populære Sega Genesis.

Det er dog også muligt, at til trods for at forsøge at slå den onde kriger flere gange, du ender med at blive besejret. Problemet her kan være din strategi. Hvis du blot forstå hele spillet, er muligheden for at slå Altered Beast ikke får nogen længere væk fra dig. Så her, kom og besejre den onde kriger ved at følge disse store og effektive teknikker:

  • Kend din kriger. Din viden om din kriger er meget vigtigt, så du kan holde det under din kontrol. Vær opmærksom på at dette opstandne Spartan kan gøre flere ting såsom slag-, spark, hoppe, og sparker på ryggen. Krigeren kan også omdannes til forskellige slags monstre, men dette kun kan ske, når du har indsamlet bare nok glødende kugler. For én, kan din kriger blive omdannet til en elektrificeret drage, en varulv eller en bjørn afhængigt af spillet niveau. Også, studere hvordan at lede denne mand, fordi forkerte beslutninger kan have kriger dræbte igen på ingen tid.
  • Kend dine fjender. Den Altered Beast vil tilbyde dig forskellige former for fjender alle i hele spillet. Det er vigtigt, at du kender hver enkelt af dem, så du kan udtænke de nødvendige strategier for at besejre dem let. For eksempel, at de zombier kan let besejret gennem slag vide, sumpen frøer hop hele vejen til dit hoved, de hovedløse krigere har en rigtig god rækkevidde, og den onde snegl giver problemer i hulen. Eftersom alle fjender begynder at vise sig fra hele af skærmen, analysere hver af dem, når de nærmer dig.
  • Kend chefer. Det er ikke umuligt at besejre bosserne i dette spil som hver boss per niveau har en åbning. Ligesom for eksempel, er det niveau en boss 'sikker plet foran uhyrets base. På den anden side kan det niveau to boss skal besejres, hvis sprængt i hans flydende øjne. Den blå drage boss kan blive ramt nedefra. Den endelige boss kan besejres ved at bekæmpe ham tå til tå.
  • Saml energi bolde. Når du besejre de glødende ulve, bliver de omdannet til energi bolde, som kan give dig, når du fange dem. Disse bolde kan også give dig den hurtigste sejr i spillet.
  • Udvikle tålmodighed. At være sejrrig i Altered Beast kræver en masse af din tålmodighed. Derfor skal du ikke gøre unødvendige skridt, bare fordi du tror, ​​at tiden bevæger sig langsomt. Hvis du kører hen over skærmen mens de venter en fjende, er det muligt for dig at blive ramt af flere off-screen skurke. Hvis du bevæger dig for hurtigt, vil du finde dig selv ansigt til ansigt med en springende frø eller en angribende drage. Forstå, at det vil være sikrere i dette spil for at lade dine fjender kommer ind i dig. Dette gælder også for arbejdsgiverne i hvert niveau.

Med disse tips

Hvordan man kan slå " altered beast " på sega genesis. Udvikle tålmodighed.
Hvordan man kan slå " altered beast " på sega genesis. Udvikle tålmodighed.

Med disse tips, er du på vej til at slå den Altered Beast. Efter alt, var Zeus ikke forkert i at have dig genopstå. Hans datter vil være i sikre hænder.