E2a

Hvordan man får en titel i World of Warcraft

Du kan få en titel i World of Warcraft spil til din karakter til at gøre din karakter skiller sig ud. Der er mere end 60 i øjeblikket opnåelige titler. Hvis du ønsker at få en titel i World of Warcraft hurtigt, den bedste strategi er at fokusere på de lettere dem. Her er nogle valg for dig til at udforske, hvis du gerne vil have en titel til din World of Warcraft karakter.

Hvordan man får en titel i World of Warcraft. Få en titel i World of Warcraft ved at arbejde på "Of The Shattered Sun" titel.
Hvordan man får en titel i World of Warcraft. Få en titel i World of Warcraft ved at arbejde på "Of The Shattered Sun" titel.

  • Få en titel i World of Warcraft ved at arbejde på "Of The Shattered Sun" titel. Hvis dit mål er at bare få en titel i World of Warcraft, og du er ligeglad, hvilken en, gøre denne ene. Alt det kræver er en donation på 1.000 guld. Du skal også være ophøjet med Shattered Sun Offensive. Hvis du har brugt nogen tid questing nær Shattrath By eller Isle of Quel'Danas, det gør din mission for at få en titel i World of Warcraft ubesværet. 1.000 guld kan lyde som en masse arbejde, hvis alt hvad du ønsker at gøre, er at få en titel i World of Warcraft. Det er nemt. For at få en titel i World of Warcraft, tage noget grønt dråber du finde og auktion dem. Anchorite Kairthos på Solens Reach Harbor vil tage dit guld og til gengæld får du en titel i World of Warcraft.
  • Den "Explorer" er en anden nem titel, du kan arbejde på at få en titel i World of Warcraft. For at få en titel i World of Warcraft, er alt du skal gøre er at besøge alle områder af Azeroth. Åbn din præstation tidsskrift i spillet for at kontrollere, hvor du har været, og hvor du stadig nødt til at gå for at få en titel i World of Warcraft. Når du gennemgår alle de zoner, får du en titel i World of Warcraft.
  • For at få en titel i World of Warcraft, kan du også nå "Jenkins" title. Hvis du dræber 50 rookery whelps inden for 15 sekunder, får du en titel i World of Warcraft. En god gruppe til dette er enhver healer, en slyngelstat til stealth, en tank og to DPS klasser. Grupper bør ikke være svært at finde, fordi alle ønsker at få en titel i World of Warcraft. Rookery whelps findes i den øvre Blackrock Spire. Du bliver nødt til at kæmpe sig igennem den instans at få en titel i World of Warcraft. I rookery værelse, aggro dragerne og trække dem væk fra æggene. Efter drager er ned, er det tid til at få en titel i World of Warcraft. Når du kommer i nærheden af ​​æggene, de udklækkes. Brug en rogue at få en titel i World of Warcraft. Den Stealther kan gyde dem på samme måde, ved at gå tæt på dem, men de vil ikke aggro ham. Slip alle dit område af effekt magi og tage dem ned hurtigt. Timeren starter, så snart de første en dør. Ved hjælp af denne strategi gør det nemt at få en titel i World of Warcraft.


Hvis du er forvirret af terminologien ovenfor starte langsomt i World of Warcraft, og du vil i sidste ende forstå spillet og dets miljø. Men hvis har disse tips gav god mening, og derefter gå ud og eventyr, og find din titel!