E2a

Hvordan leder man en fantasi fodboldhold

Fantasy fodbold giver fodboldfans en chance for at styre deres eget fodboldhold. Dette er et virtuelt spil, hvor du kan udarbejde, handle og ændre din liste af spillere. Administration af en fantasi fodboldhold er en smule tricky. Du er nødt til at beslutte den bedste strategi til at bruge, så du kan få masser af point for din fantasi fodboldhold. Følg disse tips nedenfor for at lære, hvordan du bedre kan styre en fantasi fodboldhold.

Hvordan leder man en fantasi fodboldhold. Brug en bedrager ark.
Hvordan leder man en fantasi fodboldhold. Brug en bedrager ark.

  • Gør din forskning. Før udarbejdelsen af ​​din fantasi fodboldhold, er den første ting, du bør gøre forskning. Dette er det vigtigste, at du skal huske, især hvis du satser penge på din fantasi fodboldhold. Du kan gøre din forskning ved at søge på hjemmesider eller læse fantasy fodbold magasiner. Du kan undersøge de tendenser og statistik af fodboldspillere, så du kan komme op med de bedste roster.
  • Brug en bedrager ark. Når du har gjort din forskning, nedskrive de spillere, som du ønsker for din fantasi fodboldhold ned på en bedrager ark. Dette snyde ark vil komme i praktisk, hvis du har kun få sekunder til overs, når du vælger dine spillere. Det vil også være fordelagtigt at have en stedet for at tænke på stedet under tryk.
  • Kend reglerne. Sørg for at du har en god forståelse af reglerne i fantasy fodbold. Du bør forstå pointsystem og de grundlæggende regler, da dette kan påvirke de valg, du foretager, når picking din fantasi fodboldhold.
  • Tænk på din bedste fantasy-afspiller. Vælg den bedste fantasy-afspiller, som du ønsker på din fantasi fodboldhold. Husk, at din bedste fantasi fodboldspiller ikke behøver at være den bedste fodboldspiller. Det er et spørgsmål om instinkt og den bedste fantasi fodboldspiller kan vælges baseret på, hvordan din pointe system er. Når du vælger dit roster, gå med din tarm instinkter.
  • Tøv ikke med at handle. I nogle tilfælde kan du finde din fantasi fodboldhold i en dårlig situation. I tider som denne, kan du handle off dine spillere, så du kan have en vis variation i din fantasi fodboldhold. Dette kan vende dit hold rundt og få dig flere point. Tøv ikke med at handle, da der er en grund til, at du valgte spillerne i første omgang.
  • Opdater din lineup. Glem ikke at gøre opdateringer på din lineup ugentligt. Vær opmærksom på status for de spillere, så du kan ændre din lineup eller din strategi, så din fantasi fodboldhold ikke kun vil gøre playoffs, men du kan også vinde fantasi fodbold.


Følg disse tips og du er på vej til at forvalte en vellykket fantasi fodboldhold. Gøre masser af forskning før og når spillene er i gang, så du kan træffe de bedste beslutninger for dig at vinde. Du kan få flere tips i forvaltningen en fantasi fodboldhold ved at besøge hjemmesiden Fantasy fodbold teamledelse . Du kan lære om de grundlæggende regler, udarbejdelse, fejl skal undgås og mange flere.