E2a

Hvordan finder cheat for doom3 for xbox

Da Doom blev udgivet i 1993, tog det innovative Wolfenstein 3-D first person shooter koncept, bevægede sig op grafik og Gore, og gjort sin vej til en anslået 10 millioner computere. Doom ændret den måde, folk spillede videospil, og hvordan folk brugte tid på kontoret.

Hvordan finder cheat for doom3 for xbox. Kig på internettet.
Hvordan finder cheat for doom3 for xbox. Kig på internettet.

I 2004 udgav id Software en opdateret version, "Doom 3" til PC og hjem konsoller, herunder Xbox. Det er hovedsageligt den oprindelige Doom genfortalt og glitzed op. Skræmmende og atmosfæriske, Doom 3 har også nogle udfordrende spil-play, som kan få dig frustreret. Heldigvis er der visse tricks og bedrager, der kan få dig forbi noget spillet kaster på dig, og derefter nogle. Her er et par måder at finde den hjælp.

  1. Kig på internettet. Gaming er så stor lige nu, at der er bogstaveligt talt tusindvis af sites catering til dem, der måtte være mindre tilbøjelige til at vinde den gammeldags måde. Foretag en Google eller Yahoo søgning efter "Doom 3 snyder", og du kan ikke gå galt med de første fem resultater, der vises. De sædvanlige mistænkte er Gamespot , IGN og Cheatscodesguides . Blandt disse tre steder, bør du have alle snyde nogensinde programmeret ind i spillet. De har også hemmeligheder og hints just in case du ikke ønsker at helt gå til den mørke side af snyd.

    Du kan også læse ud xboxcheats.com , cheatcodesgalore.com , supercheats.com og gamespy.com . De fleste af disse sites har fora, hvor du kan stille andre spillere for at få hjælp snyd, hvis du tror, ​​at der kan være nogle flere snyder derude. Husk, at dette er de steder jeg fandt at være mest nyttige, og der er en tusind mere derude, der kan være lige så hjælpsomme.

  2. Publikationer. Der er en masse gaming magasiner ud på kioskerne lige nu, fuld af bedrager. Udfordringen er at finde den rigtige for dit spil. Nogle af disse magasiner do holde et arkiv over udvalgte snyder, normalt et sted på de sidste sider. Tjek Electronic Gaming Monthly, Game Pro, Official Xbox Magazine, Game Informer og Xbox Nation.

    Publikationer.
    Publikationer.

    Der er også spil vejledninger, du kan tilegne sig. Prima har længe været stedet for at få dem, og de gør et meget godt for Doom 3. De har faktisk også har en hjemmeside, der er temmelig grundig: http://www.primagames.com/strategy/game/6195/ .

Mellem internettet og gaming magasiner, bør du have masser af koder for at komme igennem dette spil med nary en skramme. Jeg fandt det interessant, at Doom 3 snyder opføres som gamle skole bedrager. Du trykker på en sekvens af knapper til at sætte dem i stand, i modsætning til de fleste spil i disse dage, der har en "snyde" i menuen, hvor du skriver i en kode. Held og lykke kæmper dæmoner fra helvede på Mars!