E2a

Hvordan at oprette en Nintendo DS

Nintendo DS har spil kontrol som bruger både touch og stemmekommandoer samt to slags trådløs forbindelse til den bedste spiloplevelse. Det lyder måske cool at en person, der tænker på at købe en DS, men til en person, der lige har købt en, kan der lyde alt for kompliceret. Opsætning af en Nintendo DS kan være en vanskelig opgave. Tricky, men-stand. Prøv disse nyttige tips:

Hvordan at oprette en Nintendo DS. Når du har dine hænder på dine helt egne DS.
Hvordan at oprette en Nintendo DS. Når du har dine hænder på dine helt egne DS.

 • Når du har dine hænder på dine helt egne DS, og du ønsker at starte at sætte den op, den første ting du skal gøre er at huske en Nintendo DS er ligesom en high-tech brødrister. Før du begynder at fifle rundt med mekanikken, vil du ønsker at være sikker på at der ikke er noget i det. Du virkelig ønsker at sikre, at den er slukket. Du ønsker ikke at stege dine spil eller såre dig selv. Sluk for Nintendo DS fra. Sørg for at kontrollere, om der er et spil i DS. Hvis der er, skal det fjernes. Kontroller, at batteriet er installeret og fuldt opladet, før du begynder at oprette din DS.
 • Når du har sørget for der er ingen spil i DS, og batteriet er opladet, skal du tænde din DS ved at trykke på "Power" knappen. Skærmen bør læses: "Tryk på Touch Screen for at fortsætte."
 • Tryk på "A"-knappen.
 • Nintendo DS menuen vil tage bare et øjeblik eller to til at dukke op. Brug kontrol pad til at flytte markøren. Kig efter Indstillinger Menupanel nederst på skærmen, og tryk på "A"-knappen for at vælge det. Eller du kan bruge din stylus (lille DS selector kuglepen) til at foretage valg.
 • Når du har valgt indstillingsmenuen, bør du se fire ikoner på skærmen: Optioner (rød), Ur indstillinger (blå), Brugerindstillinger (grøn) og Touch Screen indstillinger (orange). Sådan konfigureres din Nintendo DS, skal du vælge "Indstillinger" (rød) ved hjælp af din stylus. Hvis du gør det vil tage dig til flere muligheder som start-up mode, og Screen Language. Set-up mode er, hvad du vil bruge til at styre den måde et spil begynder. Du kan vælge at få spil starter automatisk, hver gang du tænder for din DS.
 • Efter valg "Options", skal du se "Screen Language"-ikonet nederst til venstre på skærmen. Screen Language sætter sproget til din DS menuer, men ændrer ikke sproget på in-game menuer. Fra "Indstillinger" kan du også vælge "Nintendo DS Screen" ikonet findes i nederste højre side af skærmen. Hvis du vælger denne giver dig mulighed for at vælge, hvilken skærm dine spil bliver vist på, øvre eller nedre.
 • Gå tilbage til menuen Indstillinger Panel og vælge de grønne "Brugerindstillinger" ikonet. Det er her du kan oprette en besked, brugernavn, fødselsdag og Farve. "Meddelelse" opstiller den meddelelse, der vises ved siden af ​​dit brugernavn i chatrooms. "User Name" er ikonet fundet på bunden (midten) og det sætter dit kaldenavn. "Birthday" "er, hvor du kan oprette din fødselsdag og" Color "(øverste ikon) sætter baggrundsfarven på din skærm.
 • Fra menuen Indstillinger vinduet vælg blåt ikon "Clock". Herfra kan du indstille dato og klokkeslæt på din Nintendo DS. Du kan også vælge "Alarm", hvis du vil indstille en alarm. Vælg "Touch Screen" (orange ikon) med pennen for at kalibrere din touch screen som behov være.
 • Hver gang du ændrer en indstilling, vises en bekræftelsesmeddelelse vises
  på skærmen. Vælg "Afslut" og derefter "Afslut", når du er færdig med at indstille
  up din Nintendo DS. Konsollen vil automatisk slukke for at spare og
  anvende de ændringer, du har foretaget.


Glade gaming!