E2a

Sådan vinder i lotteriet

Mens lotteri spil er udelukkende baseret på held

Mens lotteri spil er udelukkende baseret på held, er der nogle ting, du kan gøre for at øge dine chancer for at vinde. Hvis jackpot beløb er lokket dig i, og du ønsker at købe lotto billetter, her er nogle tips til at holde sig for øje. Men også huske på, at nogle mennesker har viet deres voksne liv til at forbedre chancerne for at vinde i lotto. Du bliver nødt til at betale et lille beløb, men betragter det som en investering mod fremtidig succes ... hvis dette appellerer til dig, jeg stærkt anbefale Ken Silver er Silver lotto system.

Sådan vinder i lotteriet. Begræns dine billet køb.
Sådan vinder i lotteriet. Begræns dine billet køb.
  1. Begræns dine billet køb. I modsætning til skrabekort, er, hvis odds 1 ud af 4, kun én i hundredtusindvis, (eller endda millioner) af mennesker vil vinde i lotteriet. Der er ingen 5€ eller 5€ præmier i lotto, så begrænse antallet af billetter du køber, fordi du ikke vil genvinde noget af det penge, hvis du ikke vinder den store gevinst. I spil, hvor jackpot går op hver uge, hvis der ikke er nogen vinder i den foregående uge, undgå at spille uger med store jackpots, fordi du vil have meget mere konkurrence som folk styrter ud for at købe billetter.
  2. Lær om nummer-picking systemer. Der er mange komplekse tal-picking systemer derude, især på internettet. Men husk på, at de vindende trukket tal er helt tilfældigt. Derfor kan de ikke forudsiges, før de bliver annonceret. Mest annoncerede nummer-picking systemer er måder at snyde dig ud af penge ved at gøre du tror de er en surefire måde at gøre millioner.
  3. Overveje at danne et lotteri gruppe. For nylig har lotterigevinster af grupper af kolleger eller venner gjort nyhederne. Ved at samle dine penge, kan du købe flere billetter. Husk at en opsplitning af penge kan være en juridisk hovedpine og belaster dine relationer med andre gruppemedlemmer, for ikke at nævne at reducere mængden af lotteriet jackpot du vil vinde. Men hvis du opretter din gruppe til højre og er villige til at spille for færre penge, kan de være en god måde at vinde i lotto.
  4. Forstå, hvordan at plukke numre. Undgå at plukke numre, der alle er lave, alle høje, alle selv, eller alle ulige. Chancerne er høje, at de tal, der kommer op vil være en forholdsvis afbalanceret blanding af numre. Mens nogle mennesker anbefaler sporing tidligere numre og plukke dem, der ikke kommer op i et stykke tid, i virkeligheden disse tal er lige så tilbøjelige til at komme op som dem, der kom op i sidste uge.
  5. Spille de samme numre. Find en god kombination af tal, der bruger ovennævnte regler, og holde sig til dem, især hvis du spiller lotto hver uge. Ved love sandsynlighed, at kombinationen til slut er til at komme op. Ændring af dine numre ugentlig øger muligheden for, at din kombination kom op bare en måned siden, eller vil komme op to måneder efter du har brugt det, og du vil tabe.

Selvfølgelig er en af de vigtige advarsler

Selvfølgelig er en af de vigtige advarsler, når de forsøger at vinde i lotteriet for ikke tanker om at vinde. Gambling kan være meget vanedannende, og det kan koste en masse penge. Du skal spille for sjov, ikke garanteret penge. Undgå gambling alt som du jage en lotteri jackpot.