E2a

Sådan vælger online sudoku puzzles

Den Sudoku Puzzle dille tog sin andel af popularitet, ikke blot i verden af aviser, men også i tusindvis af internetsider tilbyder hengivne spillere med ubegrænsede puslespil online. Sudoku oprindeligt udkom i slutningen af 70'erne i nogle sider af magasiner. Hvis du ikke har stødt på Sudoku endnu, det er et tal puslespil med et gitter med ni store blokke. Gode nyheder for dem, der har problemer i tal, sudoku puzzles er spil, der ikke kræver matematiske færdigheder.

Sådan vælger online sudoku puzzles. Hvis du ikke har spillet online Sudoku før.
Sådan vælger online sudoku puzzles. Hvis du ikke har spillet online Sudoku før.

Sudoku er den korte betegnelse for en japansk sætning, der siger "Cifrene må kun optræde én gang." Hver blok er opdelt i sin egen matrix af ni celler. Principperne for at besvare sudoku puzzles er meget enkel: du skal færdiggøre puslespillet ved at placere tallene 1 til 9 i hver række, kolonne eller en enkelt blok kun én gang. Når du har udfyldt hele nettet, er puslespillet løst. Spillere kan vælge niveauer, der spænder fra begyndere til udfordrende bestyrelser. Her er hvordan du kan starte og spille en god fangst.

  1. Hvis du ikke har spillet online Sudoku før, prøv at vælge og udforske Sudoku-opgaver i hundredvis af websites specielt skabt til at tilfredsstille gale Sudoku spillere. Du kan vælge niveauer fra let, hård, at killer Sudokus afhængigt af, hvad udfordrer dig. Normalt begyndere er tilbøjelige til at vælge den grundlæggende. Men hvis du leder efter en lidt hård opgave, mellemliggende gåder er også tilgængelige.
  2. Vælg en Sudoku puzzle typen af dit valg. Der er mange spændende varianter af Sudoku at vælge fra og skrive i den specifikke type vil spare dig unødigt spild af tid i din søgning. Variationer omfatte "Killer" Sudoku, som kombinerer elementer fra Kakuro . Desktop Sudoku features killer Sudoku og Sudoku X. Word Sudoku er en anden variant hvori tallene fra 1-9 ændres til en ni brev ord. Squiggle Sudoku eller stiksav Sudoku er en type puslespil, hvor en regel ændrer en smule. Her er ni net fremhævet med en bestemt farve, at regionerne at være enhver form, så længe hver form er tilstødende og har det samme antal felter som alle de andre regioner. Sudoku stribe og diagonal Sudoku er yderligere varianter af Sudoku-opgaver online.
  3. Hvis du allerede har spillet online Sudoku før, kan du prøve at oprette en liste over alle typer sudoku puzzles du nød at spille. Dette vil gøre det lettere for dig at huske, hvilke du vil vælge i fremtidige Sodoku spil online. Du kan også optage spil som du vanskeligt og vanskelig at løse. Sudoku spillere lærer ved deres fejl og manglende løse gåden. Dette vil helt sikkert ske for dig også så ikke let at give op på spillet. Du kan altid gå tilbage med din ufærdige puslespil til hjemmesiden på et senere tidspunkt, når du er klar. Undersøgelse løse gåder, og du vil efterhånden lære mere Sudoku strategier. Gentagelse et puslespil kan også hjælpe dig med at opnå perfektion.
  4. Du kan også overveje at vælge printbare sudoku puzzles, du kan lide. Derefter arbejde på at løse dem i din fritid, uden at skulle udsætte sig selv for alt for meget stråling. Her er steder, der giver den bedste og tilbyder gratis printbare elektroniske Sudoku og sudoku-puzzles.org .

Nu hvor du har en eller anden måde lært at søge efter og vælge Online Sudoku puslespil, kan du ønsker at give det en chance og flex dine mentale muskler.