E2a

Sådan vælger du voksen part spil

En voksen parti kan være sjovt

En voksen parti kan være sjovt. Det kan være en god måde at underholde dine venner, familie og kolleger. Det kan også være en effektiv måde at møde nye bekendtskaber. Men part planlæggere altid har et problem med at komme op med nye måder at underholde til fester. Party spil er en fantastisk måde at gøre enhver voksen fest mere livlig og interaktiv. De fleste mennesker styre klart væk fra spil, som de synes at være ganske barnlig. Men når du er færdig i den rigtige smag, kan det vende den kedeligste fest i en livlig én. Et par enkle tips kan hjælpe dig med at vælge de rigtige voksne part spil, der vil helt sikkert være et hit hos partygoers.

Her er et par enkle tips til, hvordan du vælger de rigtige voksne partyspil:

  1. Overvej, hvad du kaster en fest for. Hvis du kaster en fest for en specifik begivenhed, så bør du helt sikkert optage dit tema i spillene. Dette vil hjælpe alle i partiet til at forholde sig til spillet. På den måde vil ingen af dine gæster føler sig udenfor. Hvis du ikke smide en fest for en bestemt begivenhed, så tænk på lighederne dine gæster har. Hvis der er nogen fælles interesser, ville det være godt at overveje dette. Du vil have dine voksne spil til at være mere interaktiv og passende for aldersgruppen. Som noterer en alder af de fleste af dine gæster vil hjælpe dig med at beslutte om den rette voksen spil.
  2. Gå tilbage til klassiske partyspil. Spil som Gæt og grimasser og autograf er velkendte for alle. Det betyder flere mennesker kan deltage uden besværet med at skulle annoncere reglerne. Alle kan simpelthen have det sjovt. Det er fantastisk for flere laidback parter, hvor du føler dig tryg. Autografer gøre brug af papirer og kuglepenne. Hver gæst skal underskrive hans autograf på papiret. Derefter vil en Gamemaster opsamler alle de autografer. Gæsterne vil derefter nødt til at gætte hvilken autograf er hvis. Charades, på den anden side, gør brug af populære titler på bøger, film eller sætninger. Gæsterne bliver nødt til at dele sig i to hold og gætte titlen eller en sætning ved hjælp af håndbevægelser.
  3. Dine gæster vil værdsætte nogle voksne sjov. Hvis du er sikker på, at dine gæster er okay med det, kan du prøve at spille et spil strip poker. Faktisk kan du gøre det med andre spil så godt. Det er ikke begrænset til blot kortspil. For eksempel kan du prøve at bringe ud af din Monopoly sæt til Strip Monopoly. Hver gang en spiller taber en ejendom, går til fængsel eller realkreditlån et hus, vil han nødt til at fjerne en beklædningsgenstand. Men denne form for spil er ikke egnet for alle grupper af mennesker.

Hvis dine parter har brug for livening op

Sådan vælger du voksen part spil. Overvej, hvad du kaster en fest for.
Sådan vælger du voksen part spil. Overvej, hvad du kaster en fest for.

Hvis dine parter har brug for livening op, voksne spil er den perfekte form for underholdning. De er interaktive, så dine gæster kan virkelig være en del af handlingen. Følg disse enkle tips og have en bold på dine fester.