E2a

Sådan spiller charades

Charades er et sjovt og let spil, du kan spille med bare om nogen, hvor som helst! Tag nogle papir og en kuglepen, og følg disse instruktioner for at lære at spille charades.

Trin 1

Opdel spillerne i to hold. Saml op eventuelle interesserede Charade spillere og lave to lige hold. Sit holdene sammen, på hver sin side af en åben legeplads.

Trin 2

Sådan spiller charades. Opdel spillerne i to hold.
Sådan spiller charades. Opdel spillerne i to hold.

Kom op med nogle ord eller sætninger. Hvis du ikke allerede har en liste over ord og vendinger til at handle ud, kan du hurtigt lave nogle. For at kunne spille Charades retfærdigt, kan hvert hold ikke ved, hvad de vil blive bedt om at handle ud. På grund af dette, skal det andet hold til at komme op med nok ord og sætninger til at vare hele spillet. For at være fair, skal du vælge velkendte film, ord, elementer, sætninger og så videre. Ti til hver side er et rimeligt beløb, men du måske ønsker at ændre dette antal baseret på, hvor mange vender hver spiller ønsker at have. (Den anden mulighed ville være for en person, der ikke vil spille dette spil af Gæt og grimasser til at komme op med en liste over ord og vendinger før tid). Når alle de ord og sætninger er nedskrevet, skal de foldes og lægges i en hat eller en skål på en sådan måde, at ingen kan se, hvad der er skrevet, indtil den er blevet trukket op af hatten og udfoldet. Nu, hvert hold har ord og vendinger, er du klar til at spille charades.

Trin 3

Forklar reglerne. Det er en god idé at gå over reglerne, før du begynder at spille charades. Mind alle hold, at de vil have en begrænset mængde tid hver runde (normalt 30 sekunder eller 1 minut). Det andet hold vil stå for timeren hver runde. Hvert hold vælger en spiller at tegne et ord eller en sætning fra hatten og handle det ud. Ingen ord kan blive udtalt, eller teamet diskvalificeret for denne runde. Skuespillere kan gøre fagter, bevægelser, eller enhver anden bevægelse, der kan hjælpe deres hold til at gætte, hvad der blev skrevet på hvert stykke papir. Beslut, om du vil tillade skuespilleren til at bruge rekvisitter. Mens afspilleren er handler, bør hans eller hendes team råbe deres gæt. Der er ingen straf for forkerte gæt, så opmuntre dit team til at holde gætte. Hvis et hold korrekt gætter ordet, før tiden løber ud, får det hold 1 point for denne runde. Så spiller flytter sig til det andet hold. Dette fortsætter indtil alle ord er blevet gættet, indtil et hold når et vist antal point, eller indtil du alle beslutte at afslutte spillet. Holdet med flest point vinder.

Trin 4

Afspil Charades. Når alle er bekendt med reglerne, er du klar til at spille charades. Sørg for at du har et stort åbent område at gøre det, fordi dine gæster sandsynligvis vil bevæge sig rundt, som de forsøger at handle ud ledetråde. Du kan finde charades at være en sjov og billig måde at tilbringe aftenen med venner og familie.