E2a

Sådan spiller børns partyspil

Du har sikkert vage minder med at lege børnenes partyspil i din ungdom. Men når du går til at indstille nogle op til dine egne børns fødselsdage, kan du virkelig huske reglerne? Aldrig bange. Vi er her med alle de grundlæggende funktioner, du har brug for at organisere og afspille børnenes partyspil. Desuden giver vi reglerne for fire klassiske partyspil.

Sådan spiller børns partyspil. Plan spil, der passer dit mødested.
Sådan spiller børns partyspil. Plan spil, der passer dit mødested.
  1. Kend din målgruppe. Når du planlægger dine børn partyspil, først overveje alderen på de børn, der vil spille. Du ønsker at sikre, at det er alderssvarende, hvis du har en bred vifte af aldre deltager din fest, så sørg for selv de yngste børn vil være i stand til at deltage. Også tage hensyn til antallet af børn, der vil være til festen, med en lille gruppe, kan du spille næsten alt. Hvis du har en stor part, spil, som alle kan spille på samme tid er bedre end dem, hvor børnene skal skiftes. Overvej musikalske stole, stafetter, skattejagt eller andre aktive spil som ballon stomp. Ældre børn kan blive sendt på skattejagt og kan spille dans flytte spil.
  2. Plan spil, der passer dit mødested. Hvis du skal have din fest på et lille område eller indendørs, overveje partyspil, hvor børnene sidder ned, såsom bingo, eller hvor de skiftes som pin halen på æslet. Hvis dit parti er udendørs, vil du ikke behøver at bekymre sig så meget om at gøre støj eller messer. Afspilning udenfor på en varm sommerdag? Plan spil, der bruger vand, såsom sprinkler limbo eller is såsom gennemførelse isterninger på skeer til en stafet.
  3. Pin halen på ... Okay, måske den klassiske have været et æsel, men i dag kan du fastgøre en hale - eller en hat, blomst eller andet tilbehør - på stort set hvad som helst, der passer til din fest tema. Af hensyn til at beskrive de regler, vil vi bruge den klassiske æsel. Hæng en plakat med et billede af et æsel uden en hale på væggen. Giv hver spiller med en papir udskæring af en hale, der er markeret med hans eller hendes navn, støttet med en rullet stykke tape eller andet klæbemiddel. Ja, de plejede at virkelig bruge pins. Til gengæld blindfold hver spiller, spinde ham eller hende rundt et par gange og sigte mod æsel. Spilleren placerer halen. Når alle har spillet, den der har fastlåst halen tættest på passende sted på æslet er vinderen.
  4. Musical stole. Saml nok stole til alle, men den ene part gæst at få et sted at sidde. Du skal også bruge en musik kilde, som du nemt kan starte og stoppe. Arranger dem i en cirkel med de sæder, der vender udad, eller i to rækker ryg mod ryg. Har alle står omkring stolene. Når musikken starter, skal spillerne gå omkring stolene, når du stopper musikken, skal hver spiller forsøge at sidde i en stol. Da der er flere spillere end stole, vil nogen blive efterladt stående (eller siddende på gulvet). Denne person er "ude". Fjern en anden stol og start igen. Til sidst, vil du være ned til to personer og en stol. Den person, der formår at sidde i den stol første er spillets vinder.
  5. Ballon stomp. Større børn vil nyde denne aktive spil. Sprænge balloner og bruge bånd eller snor til at binde balloner til det enkelte barns ankler. Formålet med dette spil er at trampe på andre folks balloner og pop dem, og samtidig beskytte ens egne balloner. Den sidste person med et upoppede ankel ballon er vinderen.
  6. Donut chomp For dette spil, skal du bruge en lang stykke snor (ca. 10 fod) og flere kortere stykker snor af samme længde (ca. 2 meter lang). Skal du nok til at have en kort stykke for hver spiller. Du skal også bruge en pakke af miniature donuts. For at opsætte spillet, hænge en snor vandret fra den ene side af rummet til et andet (udendørs, kan du strengen det mellem to træer eller hegn). Binde en donut til slutningen af hver af de kortere snorlængder og bind de kortere strenge at den vandrette længde, således at donuts dingle. Linje børnene, således at hver enkelt er foran en doughnut. Formålet er at være den første spiller til at spise din donut - uden at bruge dine hænder! Dette spil er garanteret sjove og lækre.