E2a

Sådan spiller baby shower spil

Baby brusere øge spændingen og forventninger af mor-til-være

Baby brusere øge spændingen og forventninger af mor-til-være, og også skabe en varm følelse af fællesskab. De kræver planlægning, men den gode nyhed er, at baby showers er rigtig sjovt at planlægge! En samling af nære venner og familie er det perfekte tidspunkt at bringe de spil, både traditionelle og nye, og give nogle præmier. Hold dine gæster underholdt og giver masser af foto muligheder med disse ideer!

Sådan spiller baby shower spil. Variationer over børns spil kan være sjovt og sikkert er passende for en baby shower.
Sådan spiller baby shower spil. Variationer over børns spil kan være sjovt og sikkert er passende for en baby shower.
  1. Variationer over børns spil kan være sjovt og sikkert er passende for en baby shower. Prøv en ny drejning på sådanne favoritter som varm kartoffel, Duck Duck Goose, eller musikalske stole, ved hjælp af baby-relaterede emner som rekvisitter. Omdøb de spil, så de passer med baby tema.
  2. Prøv baby flaske bowling! Fyld baby flasker med vand og bruge et barns bold til skål (du kan farve vandet med frugtfarve, hvis du vil, men sørg for, at lågene er sikre at undgå spild og pletter).
  3. Baby-tema bingo er helt traditionelle og populære. Lav dine egne bingo kort ved hjælp af tung pap. I stedet for numre, bruge billeder af babyudstyr som hatte, støvletter, legetøj, flasker og ble ben.
  4. Løb og relæer er rigtig sjovt for en udendørs bruser. Indstil en forhindringsbane, eller æg og skeen løb.
  5. Opsæt tabeller med baby-størrelse dukker, og se, hvem der kan få deres dukke klædt først. Sørg for at slukke alle former for beklædning til hver dukke - stofbleer og stifter, sokker, undertrøjer, støvletter, lange undertøj, skjorter, trøjer, strømpebukser, bukser, hagesmække, og overtøj. For at gøre det endnu mere tricky, bede deltagerne om at bære vanter mens du prøver at fuldføre opgaven.
  6. "Gæt Baby Food" er en anden klassiker baby shower spil. Køb glas med babymad, ideelt set et par enkle som gulerødder og ærter, og nogle, der ikke er så fortrolige som oksekød noodle eller noget, der ser mærkeligt. Blindfold dine gæster en ad gangen og få dem prøve babymad. Den person, der gætter de fleste udgaver korrekt vinder.
  7. Trivia spil fungerer godt med store grupper af mennesker. Opret en flok trivia spørgsmål omkring et tema, såsom graviditet, den vordende mor og hendes familie, eller endda tv eller film børn. Opdel dine gæster i hold, og skiftes til at bede og forsøge at besvare de trivia spørgsmål.
  8. Aktiviteter, der involverer kunst og kunsthåndværk er en fantastisk måde for mor-til-være at forlade med unikke souvenir elementer til hendes baby. Brug stof maling og har alle gøre en brugerdefineret t-shirt eller hagesmæk til baby. Du kan også få hver person til at oprette en side for en scrapbog og sætte dem alle sammen som en del af brusebad gave.
  9. Baby flaske drikke racer kan være virkelig sjovt. Fyld sutteflasker med noget sodavandsdåser lignende sodavand eller mousserende vand, og se, hvem der kan drikke deres flaske hurtigste. Det er ikke så nemt som det ser ud!

Med lidt fantasi kan du udvikle det perfekte sæt af aktiviteter for partiet. Tag enhver part spil og give det en baby shower tur til at komme op med unikke ideer, som vil være både udfordrende og sjovt for dine gæster. Husk at overveje den sandsynlige antal gæster, da dette kunne bestemme gennemførligheden af visse spil. Og husk at afhente nok små præmier til at give ud til vinderne!