E2a

Sådan organisere en skattejagt for voksne

En skattejagt er en fest spil

En skattejagt er en fest spil, at børn og voksne kan lege. En række spor gives til enkeltpersoner eller grupper, der vil føre dem til skatten eller præmie. Det skattejagt for voksne kan have mere komplicerede spor og større spillesteder, der vil give timevis af sjov og bringe barnet i dem. Her er nogle forslag til, hvordan man tilrettelægger en skattejagt for voksne.

  1. The mødested. Skattejagten kan holdes næsten hvor som helst, du vælger, selvom du skal finde et sted, der er sikkert og vil ikke sætte deltagerne i fare. Du kan bruge dit hjem og baggård som mødested, hvis du har en fest. Sørg skrøbelige genstande holdes ude af vejen, hvilket skaber også mere plads til deltagerne at bevæge sig rundt i. Skattejagten kan holdes ud i det åbne, men hvis det er på et offentligt sted sikre, at ingen vil blive generet af deltagerne og få en tilladelse hvis det er nødvendigt. Et godt sted ville være på en park, hvor der er masser af åbne rum og masser af skjulesteder.
  2. Prisen Oftest prisen ikke betyder meget for deltagerne, da det sjove er virkelig i søgningen. Alligevel, er det en god idé at give en præmie, som alle kan dele. Hvis din virksomhed er i besiddelse af begivenheden og kan være gavmild med gaver, så sørg for, at den tabende hold vil få trøstepræmier for deres indsats, på denne måde alle vinder, og det vil være sjovere for alle.
  3. Sporene. Sporene fører til andre spor, indtil deltagerne når den endelige placering og finde den skjulte skat. Du kan gøre fingerpeg let eller så svært, som du ønsker, men vær sikker på at det ikke er så kompliceret, at ingen kan finde ud af det. Riddles, problemløsning, kan skattejægere kort eller puslespil tjene som ledetråde, når de er løst og kan føre deltagerne til næste placering og spor.
  4. De problemer. Mulige problemer kan opstå på en skattejagt, så du er nødt til at dække alle dine baser, når du organiserer en. Et eksempel er, når du har alle hold starter på samme tid med hver læse den samme sæt af spor. Du vil have alle de hold, der går til hvert sted på samme tid, og nogle hold kan ikke engang gider at læse de spor, da de bare kan følge smartere hold. Hvis hvert hold vil komme til hver fingerpeg på forskellige tidspunkter, så sørg for, at holdene ikke forskønne de spor eller tage dem væk, så de andre hold ikke bliver vildledt.
  5. Sætte det hele sammen. At undgå nogle af de ovennævnte problemer, kan du have alle holdene i en bedrift, hvor de er isoleret fra lokaliten. Få holdene at trække sugerør for at finde ud af, hvem der går først. Det første hold til at gå får den første clue, så når de finder ud af, hvor det næste clue placering er de kan gå der og finde den næste clue indtil de finde skatten. Hvert hold vil blive timet og den ene med den korteste tid vinder skattejagt.
Sådan organisere en skattejagt for voksne. Sætte det hele sammen.
Sådan organisere en skattejagt for voksne. Sætte det hele sammen.

En skattejagt er sjovt og underholdende selv for voksne. Hvis du hold op mennesker, der ikke kender hinanden til fester, vil det give alle en chance for at komme til at kende hinanden.