E2a

Sådan opsættes et poolbord lys

Et af de mest væsentlige aspekter i et spil værelse er belysningen

Et af de mest væsentlige aspekter i et spil værelse er belysningen. Dette er primært betragtes af dem, der ønsker at give en lokkende atmosfære for at spille. For en pool bord, for eksempel om det er for hjemmeunderholdning eller til leje, er det vigtigt at etablere belysning ordentligt. Her bestemmes den rigtige stemning for at spille, og vil sikre, at spillerne har et godt overblik over bordet og boldene.

Korrekt belysning af poolbordet er vigtigt

Sådan opsættes et poolbord lys. Anskaf en lysarmatur.
Sådan opsættes et poolbord lys. Anskaf en lysarmatur.

Korrekt belysning af poolbordet er vigtigt, fordi spillet er både konkurrencedygtig og social. Med dæmpet lys, vil det være svært for spillerne at se poolbordet godt. For ikke at nævne, social interaktion kan spille en dårlig rolle, hvis der ikke er nok lys til at belyse tabellen. For at få mest muligt ud af spillet rummet, så sørg for, at du har oprettet passende poolbord lys til glæde for alle.

  • Anskaf en lysarmatur. Når du leder efter den rigtige lysarmatur til pool bord, overveje det belysningsniveau. Hvis du ønsker et energieffektivt lysarmatur, gå til inventar, der understøtter lysstofrør, der kan udsende lav effekt, men stærkt lys. Ellers kan du bruge en almindelig glødepære.
  • Brug en stud detektor. Brug en stud detektor til at lokalisere en stud i loftet, for sikker installation. Du bliver nødt til at vide, hvor metal og træ indramning pigge er placeret i lys-frame konstruktioner. Overvej antallet af kæder af dit lysarmatur. Du bliver nødt til at finde en stud for hver kæde.
  • Bor huller i loftet og installere kroge. Baseret på antallet af knopper, som du har placeret for poolbordet lysarmatur, bore et hul eller huller i loftet. Når du er færdig med hullet eller hullerne, installere metalkroge og skru dem fast.
  • Indstille højden af belysningsarmaturet. Den bedste højde lysarmatur er 40 inches fra overfladen af poolbordet. Vær opmærksom på denne måling som du vedhæfter lampen kæder til metalkroge. Lad lampen hænge over overfladen af bassinet og måle clearance, som bør være på omkring 40 tommer varemærke.
  • Tænd lyset stativ. Tænd lampen på ved at sætte netledningen i stikkontakten eller ved at tænde for afbryderen. Hvis ledningen ikke er lang nok til at nå stikkontakten, kan det være nødvendigt at anvende en forlængerledning, eller at have en kvalificeret elektriker forbinde belysning fastholdelsesanordningen til lysnettet.

Det vigtige ting at have en lysarmatur over din pool bord er

Det vigtige ting at have en lysarmatur over din pool bord er, at det korrekt lyser området. Under spillet vil en passende belysning opmuntre spillerne til at spille bedre, især når lysene engagerende. Spillet værelse er et fantastisk sted at nyde indendørs sport, og til at opbygge kammeratskab. Da puljen er både en social og konkurrencesport, som har tilstrækkelig belysning til både snak og leg vil være vigtig i ethvert spil.