E2a

Sådan køber spille værftet tilbehør

Børn i dag skal have flere sjove udendørs i spille værftet stedet for at blive buret inde i deres egne værelser, limet til et videospil eller en håndholdt gaming enhed. Hvis du planlægger at oprette en play yard omfatter tilbehør og udstyr, der ville maksimere sjov og aktivitet, og sørg for det er også meget robust og sikker at bruge på samme tid. Her er tips om, hvordan du køber den rigtige slags tilbehør.

  1. Mål den plads der er afsat til play værftet. Når du har tildelt plads til en leg værftet, få målingerne. Før du køber noget udstyr, tager de målinger, og sørg for at de passer ind i den tildelte plads. Tillad tilstrækkelig plads mellem udstyr og tilbehør til børn til at bevæge sig. Sørge for, at når et barn bruger udstyr, betyder det ikke bliver en fare for andre børn leger i nærheden. For eksempel, når du ønsker at samle gynger bør der være plads nok mellem gynger, foran og på bagsiden, så ingen kan utilsigtet blive ramt, mens en anden bruger swing.
  2. Køb fra en legetøjsforretning, legeplads produktionsvirksomhed, eller online. Fordelen ved at besøge en mursten-og-mørtel legetøjsbutik eller legepladsudstyr butik er, at du kan se og inspicere alt på første hånd. Du får den tilfredsstillelse at vælge stykker, der er kvalitetssikret. Hvis du foretrækker at købe online, sørg for at læse en fuld beskrivelse af det udstyr, du ønsker at købe. Der bør være fotos, en liste over funktioner, produktkode og titel, anvendte materialer, endda hvordan det bruges. Nogle betroede legepladsudstyr virksomheder, du kan se op er BYO Playground, Soft Play, Alle legeredskaber, Kang Long legetøj, og swing sæt. Også, hvis du køber online, bør de have det udstyr leveret til dig. Leveringen mand eller repræsentant skal være i stand til at hjælpe dig sætte dem op.
  3. Check for udstyr garanti. Nogle større spille værftet udstyr leveres med en garanti. Tjek om din har en.
  4. Overvej aldre og antallet af børn, der bruger leg værftet. Hvis der er to eller flere børn, der bruger spille værftet, vil de helt sikkert gå amok, og nyde at have to gynger, en vippe, en abe bar, barnlille legehus eller legepladsen sæt, og andre former for gruppe-orienterede legetøj og tilbehør. Du kan gå til legetøjsbutik med dem og lade dem vælge, hvilke af dem de ønsker at bruge. Hvis der kun ét barn vil anvende spille værftet, kan du investere i en trampolin, et dæk gynge eller en rummelig sandkasse. Også, glem ikke at inkludere tilbehør og udstyr, der er alderssvarende.
  5. Køb udstyr og tilbehør, der går godt med overfladen og miljø spille værftet. For eksempel, hvis stykket værftet indstilles udendørs bør du maksimere pladsen. Hvis der er en robust træ i nærheden, kan du oprette et dæk swing eller tykke tove til klatring. Aldrig oprette en trampolin, tire swing eller abe barer på en betonoverflade. Det vil være farligt, hvis et barn ved et uheld falder til jorden.
  6. Overveje, hvilken type materiale, der er egnet til klimaet. Hvis du bor et sted, hvor det er koldt og regner det meste af tiden, bør du ikke købe stål udstyr, eller noget, ruster nemt. Et alternativ til at overveje, er udstyr, lavet af vejrbestandigt træ. Hel træ er resistent over for de fleste skader forårsaget af naturlige elementer som regn, vind, varme, kulde osv. Gummibelagt udstyr som dæk gynger og plast dem som et barnligt legehus eller legepladsen sæt er også perfekt udendørs uanset hvilken slags vejr.

Opkøb spille værftet udstyr og tilbehør er spændende

Sådan køber spille værftet tilbehør. Mål den plads der er afsat til play værftet.
Sådan køber spille værftet tilbehør. Mål den plads der er afsat til play værftet.

Opkøb spille værftet udstyr og tilbehør er spændende. Husk at overveje målinger af spille værftet og omfatter ting, der kan passe ind i den tildelte plads. Sørg tilbehør er alderssvarende, og fremstillet af materialer, der passer perfekt med miljø og klima. Sikkerhed er absolut altid en prioritet. Vælg udstyr, der er holdbart og af god kvalitet.