E2a

Sådan køber legetøjsbutik opgørelse

Der er bogstaveligt talt tusindvis af legetøj bliver designet

Der er bogstaveligt talt tusindvis af legetøj, der konstrueres, bygges, monteret, og kærnede hvert sekund. Selv om der er en gazillion mennesker på planeten, ville det være næsten umuligt for alle disse legetøj, der skal sælges. Hvad mere er, har nogle af disse legetøj faktisk ikke passere kvalitetssikring så hvad der er tilbage, kaldes et stykke legetøj opgørelse - legetøj, der er blevet efterladt vist på hylderne, gik over for at være uden for sæsonen, sorteres og afsættes til små fejl, og carted ud til opbevaring i pakhuse. Det kan ligne en ked situation, hvis du tænker over det, men dette er en god ting, virkelig. Det skaber den perfekte mulighed for dig at købe legetøj til overkommelige priser.

For at købe legetøjsbutik opgørelse:

Sådan køber legetøjsbutik opgørelse. Gå direkte til legetøjet producent.
Sådan køber legetøjsbutik opgørelse. Gå direkte til legetøjet producent.
  1. Gå direkte til legetøjet producent, importør, distributør, eller leverandør. Slå op på producentens hjemmeside, for eksempel og sende dem en e-mail spørger om, hvad de har på deres beholdning liste. Du kan også foretage undersøgelser, hvis de er i besiddelse åbent hus salg arrangementer, hvornår, hvor og hvad tid, så du kan shoppe for legetøj.
  2. Hvis du læser aviser på daglig basis, kan du gennemsøge de annoncer for eventuelle meddelelser eller invitation til at købe legetøjsbutik beholdning. Giv annoncøren en opfordring til at foretage yderligere undersøgelser.
  3. Internettet er en god kilde til leverandører til legetøjsbutik beholdning. Go surfe på internettet og indsnævre dine valg for dem, der har "Best Buy" tilbud. Men før du selv initialisere kontakt, skal du kontrollere Better Business Bureau for legitimitet. Der er mange fly-by-night mæglere hawking legetøjsbutik beholdning. Disse mennesker hævder at give dig varen så forsvinder i den blå luft, når betalingen foretages. Tænk altid "Better safe så ked af det, tjek Better Business Bureau."
  4. Sørg for, at du er klar over hvor mange legetøj, du ønsker at købe. Legetøjsbutik varebeholdninger er pakket i sæt eller grupper, noget, som du fejlagtigt måske overse.
  5. Følgende punkt # 4 være specifik om, hvilken slags legetøj, du ønsker at købe.
  6. Hvis du vælger at købe fra en købers hjemmeside, indtale en besked på sin hjemmeside side og deltage i forum, hvor idéer og feedback, er returneret omkring synlig for alle at se og læse. Afstå fra at forlade en privat besked. Være kortfattet, når du skriver en besked ved blot herunder dit navn og e-mail som din oprindelige information. Du kan udvikle sig til din postadresse eller kontaktoplysninger, hvis du føler dig tryg beskæftiger sig med den pågældende forhandler.
  7. Hvis du vælger at beskæftige sig med en leverandør fra udlandet sandsynligvis fra Sydøstasien, anmodning om dem til at kontakte dig via telefon, Yahoo Messenger, Skype, eller nogen af de sociale medier, du foretrækker. Bare vælge, hvilken der er mest tilgængelige for dig og leverandøren.
  8. Hvis du tror, en professionel køber kan prutte bedre end dig, gå på og ansætte den pågældende person. Det er et smart træk, hvis dette er et langsigtet projekt for dig.
  9. The Craft & Hobby Association (CHA) og Toy Industry Association (TIA) er to foreninger du kan følge på Twitter, på Facebook og på You Tube for opdateringer på deres årlige Toy Fair aktiviteter. I juli 2010 vil disse foreninger co-producere et stykke legetøj messe i Chicago, Illinois. Du vil måske få forbehold denne tidligt at komme med.

Håber, at disse forslag vil få dig ud til en god start og vil føre dig til en legeplads fyldt med fantastiske legetøj finder til rabatpriser.