E2a

Sådan køber en Sony PSP

Sony Playstation Portable eller Sony PSP er hurtigt blevet en af de mest populære håndholdte spillekonsoller. Sony PSP er en meget alsidig spillekonsol. I modsætning til de andre håndholdte spillekonsoller på markedet i øjeblikket, giver Sony PSP dig til at gøre så meget mere med det udover at spille spil. Du kan se film eller videoer, lytte til musik, gemme og se billeder og endda surfe på internettet! Det er ikke svært at se, hvorfor så mange mennesker har allerede købt denne gaming konsol.

Sådan køber en Sony PSP. Køb detail eller købe online?
Sådan køber en Sony PSP. Køb detail eller købe online?

Når det besluttes at købe en Sony PSP, er der flere ting at overveje.

1.. Køb detail eller købe online?

    • Når du køber retail fra steder som Best Buy eller Circuit City, du normalt har mulighed for at få ekstra fordele som en udvidet garanti eller en service plan, som du ikke kunne få, hvis du har købt online. En anden stor fordel at købe detailhandel er, at du vil, i de fleste tilfælde har mulighed for at se og endda prøve konsollen, før du køber det. Det i sig selv kan være meget indflydelsesrige, når du beslutter, om ikke til rent faktisk at købe det.
    • Det er rigtigt, at købe online kan være risikabelt afhængigt af hvor du køber fra. Men der er fordele ved at købe online også. Den åbenlyse fordel er at kunne shoppe fra komfort i dit hjem. En anden fordel er at have evnen til hurtigt at gennemse flere online-butikker eller online auktion sites (dvs. ebay, Yahoo! Auktioner, osv.). Du kan endda bruge en online shopping sammenligning websted såsom Bizrate.com eller Pricescan.com at gøre din online shopping oplevelse endnu nemmere.
Når du køber retail fra steder som Best Buy eller Circuit City. Det er rigtigt, at købe online kan være risikabelt afhængigt af hvor du køber fra.
Når du køber retail fra steder som Best Buy eller Circuit City. Det er rigtigt, at købe online kan være risikabelt afhængigt af hvor du køber fra.
2.. Køb ny eller købe brugt?

Naturligvis

    • Det er klart, at købe nye betyder, at du vil bruge flere penge end du ville gøre, hvis du har købt den brugt, men den ekstra incitament til at købe nyt, er, at du ved, at konsollen aldrig har været brugt før. På den anden side ville købe en brugt Sony PSP spare dig penge, men ulempen at købe brugt er, at du ikke rigtig ved, hvor meget konsollen er blevet brugt eller hvad slags slitage det allerede har. Men hvis du kender og har tillid til sælgeren, kan dette være en god mulighed.
3.. Vil det nu eller senere?
    • Det sidste punkt at overveje, er ret simpelt. Hvor hurtigt vil du få Sony PSP? Hvis du vil have det med det samme, så køb detailhandel er vejen at gå. Hvis du er tålmodig eller ikke noget imod at vente, så køb online ville være en god mulighed for dig.