E2a

Sådan har en indendørs sneboldkamp

Kløe at have en sneboldkamp, men om vinteren er stadig en sæson væk eller dit område bare ikke opleve sne på alle? Det er ikke et problem. Selv hvis der ikke er sne, kan du stadig have sneboldkampe med børnene derhjemme. Men selvfølgelig, kan du ikke bruge barberet is som snebolde, når du kommer til at have en sneboldkamp indendørs. Det ville være alt for rodet og våd, og det er svært at rydde op efter. Dette alternativ er lige så sjov som en rigtig sneboldkamp i vintermånederne.

  • Saml brugt hvidt papir i dit hus og krølle dem til at gøre faux snebolde. De bør være tung nok, så du kan smide dem på dit mål med tilstrækkelig kraft. Lav så mange som du kan og sætte dem i spande og distribuere til børnene. Du kan helt sikkert deltage i løjerne. Jo flere spillere, jo bedre.
  • Få tæpper og lagner, og drapere dem over sofaer og stole til at fungere som forter, hvor du kan skjule at undgå at blive smidt snebolde på.
  • Holdes væk knick nips og skør poster og gemme dem, hvor de ikke kan nås. Gør væk med andre møbler, der kan skade børnene, når de kører. Dette vil også give dig mere plads til at gøre din sneboldkamp.
  • Sæt jer i jeres egne forter og du får at kalde spillet. Råb 'kamp! " at signalere starten af spillet. Kast så mange snebolde på dine modstandere som muligt, men tjek din spand ofte at se, hvor meget flødeboller du har tilbage for at undgå at løbe tør for dem vejen, før kampen slutter.
  • Første til at køre ud af snebolde taber, og så videre, indtil kun én spiller er tilbage. Han vil blive erklæret som vinder af din indendørs sneboldkamp. Du kan give vinderen en godbid som præmie for at vinde spillet. Sørg for at give taberne en trøstepræmie for at undgå jalousi blandt dine børn.
  • Ryd op efter din sneboldkamp. Spørg dine børn til at få alle de snebolde på gulvet eller hvor de ellers blev kastet. Giv dem en stor plastik eller en pose, hvor de kan holde papiret snebolde. Du kan stadig bruge dem i fremtidige indendørs sneboldkampe. Opbevar dem i kælderen eller i garagen.
  • Sæt de brydbare elementer og møbler tilbage på deres pladser.

Sådan har en indendørs sneboldkamp. Saml brugt hvidt papir i dit hus og krølle dem til at gøre faux snebolde.
Sådan har en indendørs sneboldkamp. Saml brugt hvidt papir i dit hus og krølle dem til at gøre faux snebolde.

Glem ikke at bringe ud af kameraet til at indfange de sjove øjeblikke, du har med dine børn. Hold altid øje med dine børn til at undgå ulykker. Det betyder ikke noget, hvis der ikke er nogen sne. Du kan stadig have sneboldkampe inde i dit hjem. Hvad der er vigtigt er, at du og dine børn nyder at spille. Du kan også vært for en indendørs sneboldkamp mellem dine børn og deres legekammerater. Denne måde dine børn kommer til at spille med dem, mens opholder sig hjemme. Forbered en snack for dem, fordi for sikker på, vil de være sultne efter al den kører og gemmer sig.