E2a

Sådan finder pædagogiske onlinespil

Med så mange oplysninger online og så mange websteder med spil for børn, er det svært at regne ud, hvilke spil er værdig til vores børns computer tid. Alene mængden af tilbud kan være forvirrende og svært at vade igennem, men her er nogle tips til at finde spil, der vil være både underholdende og lærerige for børn.

Sådan finder pædagogiske onlinespil. Ligeledes de fleste tv-shows har deres egne hjemmesider.
Sådan finder pædagogiske onlinespil. Ligeledes de fleste tv-shows har deres egne hjemmesider.
 1. Tv-net, der har børns programmering normalt vil have en hjemmeside, der indeholder et afsnit om interaktive funktioner for børn. Søg online for din lokale tv-station og se, om de tilbyder noget lignende.
 2. Ligeledes de fleste tv-shows har deres egne hjemmesider. Nogle shows 'sites kombineres med dem under det samme netværk, som Nick Jr. og PBS. Mange af disse kan være meget lærerigt, med særlige sektioner for både børn og forældre.
 3. Større legetøjsproducenter har også hjemmesider med interaktive spil. Tjek Fisher Price og Mega Bloks for eksempler på disse.
 4. Magasiner og bøger, der markedsføres i retning af yngre sæt vil normalt have hjemmesider, der tilbyder spil, konkurrencer, artikler og endda sjovt projekt-og håndværk ideer. Webstedet adresse vil blive trykt i publikationen, eller du kan finde dem med en simpel søgning på internettet.
 5. Gode pædagogiske spil hjemmesider vil indeholde en bred vifte af spil, der lærer forskellige færdigheder. Dit barn skal lære mus og computerfærdigheder, samtidig arbejder med stavning, læsning, matematik, skrive, eller simple begreber som mønstre, farver og bogstaver.
 6. Sørg for, at de spil, du vælger til dit barn er alderssvarende. Hvis spil er for let, vil dit barn kede hurtigt. Hvis de er for svært, vil dit barn blive frustreret.
 7. Brug NetNanny eller anden software, der vil sørge for dine børn vil ikke uforvarende rejse til steder, der ikke er passende for dem. Hvis du kan, ophold med dit barn, mens han bruger computeren.
 8. Tjek de websteder, du ønsker dit barn til at opleve, når han ikke er omkring første. På den måde kan du styre, hvor han går, og hvilke aktiviteter han vil have adgang til før sidder ned for at spille. Nogle websteder bruger pop-up vinduer og masser af reklame, der vil være attraktive eller forvirrende for unge eller uerfarne børn, så sørg for at du vælger et sted, hvor dit barn er velkommen til at klikke på ting og udforske.
 9. Hvis et websted kræver registrering, før du har adgang til de spil, aldrig bruge dit barns fulde navn, alder, adresse osv. Tilmeld dig under dit eget navn og med din egen e-mail-konto.
 10. Hvis dit barn er gammelt nok til at skrive og stave ting som hans navn og alder, så sørg for at sidde ned og diskutere betydningen af sikkerhed på internettet, før du lader ham løs online. Børn bør aldrig give deres fulde navn, alder, adresse eller telefonnummer til nogen online.
 11. Bogmærke alle de hjemmesider, som du finder, at dit barn nyder i en særlig mappe, så du både kan finde dem let, når du ønsker at vende tilbage.

Snart dit barn vil have en bred vifte af spil og aktiviteter, som hun elsker at besøge igen og igen. Tilføj nye sites og spil, som du finder dem til at sørge for der er altid noget nyt at lære af og udforske.