E2a

Sådan finder en måde van leje

Flytning til et nyt hus er en ganske stor opgave

Flytning til et nyt hus er en ganske stor opgave. Bortset fra at få dig selv psyched up for dit nye sted, hvordan man kan flytte alle dine ting er en anden ting at give høj prioritet. Men det bør ikke være så svært, hvis du har din egen trailer eller varevogn. For andre, der ikke vidste, hvad de skal gøre og hvem de skal ringe kan spare dig for en masse tid, energi og penge. Den bedste måde at håndtere sådanne situationer er at hyre en-vejs varevogne til at gøre arbejdet. Dette lyder måske så let som at taste visse numre fra rubrikannoncer eller gule sider, men før du gør det, er der ting, du måske ønsker at overveje at vælge hvilket selskab at ringe.

Sådan finder en måde van leje. Tilgængelig kundeservice.
Sådan finder en måde van leje. Tilgængelig kundeservice.
  • Cost - effektivitet. For startere, med minimal ting til at bevæge sig, er at leje en en-vejs fragt van den perfekte måde at gå, især hvis din bagage ikke ville virkelig kræver en last lastbil. One-way varevogne reducere dine flytteudgifter med halvdelen, da du ikke behøver at gå frem og tilbage. Overveje at give one-way varevogne et skud, hvis du er sikker på størrelsen af din bagage. Glem ikke at tælle dig selv ind som en del af godset, medmindre du planlægger at få en separat tur. Vælg fragt selskaber, der ikke ville koste for meget, men stadig giver de samme effektive resultater.
  • Location. Selv hvis du ikke rushing, skal du vælge en last selskab, der let kan være der efter din booking for at undgå forsinkelser i dine rejser. Hvis du gør det også sparer dig nogle penge ved ikke at betale præmier på afstanden du rejser. Det ville også betyde, at du nemt kan falde ved deres kontor for nogle hurtige konsultationer og opfølgninger efter behov.
  • Tilgængelig kundeservice. Ligesom med enhver anden virksomhed, er fragt van virksomheder ikke perfekt, og for de grimme situationer, er en tilgængelig kundeservice team til at hjælpe kunderne en god måde at redde dagen. Sørg for, at din valgte virksomhed har deres egen support system på plads. Den sidste ting du gerne vil have, er at bekymre dig om dine aflysninger eller udskydelser i meget akavede situationer. Værre, hvis du var på vej og dire behov for assistance fra lasten firma, ville du blive overrasket over hvor dyrebar en kundeserviceafdeling er.
  • Marked omdømme. Cargo selskaber er overalt, og så vælge den bedste betyder, at du får den bedste deal. En sikker måde at afgøre dette er virksomhedens omdømme i branchen. De fleste, hvis ikke alle gode cargo huslejer har udviklet deres egne teknikker i at flytte din bagage. Prøv at spørge dine venner, eller hvis du kender en familie, der lige er flyttet ind, beder om nogle råd er en god idé.
  • Køretøjstype. Selvom denne faktor kan synes at være den sidste af dine bekymringer, ville det ikke skade at overveje kvaliteten af lasten van du skal betro din bagage til. Mest almindelige van modeller, der anvendes ved fragt selskaber er Chevy Astro, Chevy Express og Dodge Sprinter. Bare spørg lasten firma til at give dig et køretøj, der har stor trække kapacitet og stabilitet fra et sikkerhedsmæssigt synspunkt.

Der er en bred vifte af eksisterende last van huslejer at vælge imellem online. Du kan bruge online-directory lister som Craigslist, business.com og andre direkte websteder som U-Haul på uhaul.com eller MovingOrbit på movingorbit.com . Og husk, booking tidligere er altid bedre end at give dig selv nogle hovedpine den dag du formodes at være afslappende på vejen.