E2a

Sådan overføres en bil titel til den nye ejer

Planlægger du at slippe af med den bil

Planlægger du at slippe af med den bil, du har fået gemt i din garage indsamling spindelvæv? Og ønsker du at købe en ny bil, men ved ikke, hvad de skal gøre med din nuværende bil? Du ønsker måske at kigge efter en køber eller sende en meddelelse på eBay, Craigslist, eller de lokale rubrikannoncer at du sælger din bil. Hvis du allerede har en køber og din nye køber enige om salgsprisen på bilen, den næste ting du skal deltage til, er overførslen af din Bil titel til den nye ejer. Det er vigtigt for dig straks at gøre det indskydende så du ikke vil blive holdt ansvarlig, uanset hændelse eller situation, at en ny ejer kan være ind.

Sådan overføres en bil titel til den nye ejer. Forbered dit certifikat af titel.
Sådan overføres en bil titel til den nye ejer. Forbered dit certifikat af titel.
  • Forbered dit certifikat af titel. Hvis du planlægger at sælge din nuværende bil til en bestemt person, er det vigtigt for dig at den originale attest af ejerskab eller bilen titel er med dig. Hvis du ikke kan finde din titel, kan du ringe til banken eller udlån institution, der finansieres din bil lån. Hvis det långivende institut allerede er lukket, kan du søge hjælp fra Federal Deposit Insurance Corporation, så du stadig kan få en kopi. Dette certifikat af titel er det vigtigste dokument, som Institut for motorkøretøjer vil bede, når du besøger deres kontor for at overfører din bil titel til den nye ejer. Dette er blot for at sikre, at du er den reelle ejer af bilen, og du vil have noget problem med at overføre certifikatet af ejerskab til den nye ejer.
  • Bevar din bilforsikring. Selvom du planlægger at sælge din bil, betyder det ikke, at du vil standse bilen forsikring, som du betaler for din bil. Men du er nødt til at sørge for, at den nye ejer af din bil vil forsikre dit køretøj umiddelbart efter du vend den om. Denne forsikring vil blive bedt om af Department of Motor Vehicles som en af de øvrige krav i overføre dig bil titel.
  • Forsegle håndtere. Nu, at du er klar til at overføre din bil titel til den nye ejer, kan du besøge Department of Motor Vehicles sammen med den nye ejer af bilen for at sikre, at alle nødvendige papirer, der skal være fyldt op, er korrekt og fuldt ud afsluttet, for at undgå komplikationer i fremtiden. Når du er på DMV, vil du blive bedt om dit kørekort, certifikat eller bevis for forsikring, certifikat eller slutseddel angiver den aftalte salgspris, skal certifikatet om titel, Vehicle Identification Number og aktuel kilometerstand læsning af din bil.
  • Accepter betaling for overførsel af bil titel. Efter overførsel din bil titel til den nye person og nået til enighed om de krav, givet af DMV, vil DMV bede dig om at betale for en transfersum at forsegle transaktionen. Betalingen varierer fra 15€ -225€ afhængig af amt eller land du bor i.

Nu hvor du har opnået alt og underskrevet alle papirer til det indskydende af din bil titel til en anden person, er det vigtigt, at du stadig opretholder din kommunikation med den nye ejer, hvis i tilfælde af noget kan gå galt med din bil.