E2a

Sådan finder du pædagogisk legetøj og spil

Pædagogiske spil er ikke kun for børn

Pædagogiske spil er ikke kun for børn. Læring sker gennem alle faser af livet. Alle fra den mindste lille barn til den mest modne kan nyde at spille pædagogiske spil. Hvis du er på udkig efter pædagogiske spil, overveje følgende.

 1. Du har sikkert allerede har nogle i dit hjem. Hvis du har et spil kort, du har fået mange pædagogiske spil lige ved fingerspidserne. Krig kan undervise små børn deres numre og rummy eller hjerter kan undervise strategisk tænkning.

Mange klassiske brætspil som Monopoly, Scrabble og Clue er så pædagogisk som de er sjove. Hvis du allerede har dem i dit hjem, er du klar til en pædagogisk og sjov aften med familien.

Småbørn og preschoolers elsker undervisningsspil

 • Småbørn og preschoolers elsker pædagogiske spil. Næsten alle spil for børn denne alder er lærerigt, og der er gode måder at sikre at de mest gavn af denne leg. Puslespil underviser finmotorik, og de kan være ekstra fordel, hvis de gåder også lære ABC, tal, farver og figurer.

  Stacking kopper, form sorteringsanlæg, brætspil som Chutes and Ladders og Candy Land, byggeklodser, og tog opbygning af systemer er alt legetøj, små børn elsker. De er også meget lærerigt.

  Finde pædagogiske spil online for denne aldersgruppe er nemt også. Pbskids , Nick jr ., Thomas the Tank Engine og Funschool er sikre steder at finde pædagogiske spil online.

  Sådan finder du pædagogisk legetøj og spil. Du har sikkert allerede har nogle i dit hjem.
  Sådan finder du pædagogisk legetøj og spil. Du har sikkert allerede har nogle i dit hjem.
 • Finde pædagogiske spil for klasse skolealderen børn er nemt. De fleste af de klassiske brætspil har en Jr. version til de yngre, og de kan overgang til den fulde version af tredje eller fjerde klasse.

  Ordspil spil som krydsord og søger og finder er pædagogiske spil, som børnene kan lege selvstændigt. Mad libs er et klassisk ordspil spil, som børnene kan lege med vennerne.

  Elektroniske pædagogiske spil er meget populære hos denne aldersgruppe. Både Leap frog og Vtech sat ud fremragende spil.

  Der er mange websteder, der har pædagogiske spil er passende for denne alder. Prøv hjemmesider for Funschool , Nickelodeon , Eduplace og Funbrain for denne aldersgruppe.

 • Teenagere og voksne kan opleve, at pædagogiske spil er et afslappende og underholdende måde at fortsætte med at lære hele livet igennem. Brætspil som Mindtrap og mange af Cranium spil er fantastisk til teenagere og voksne.
  Pædagogiske spil er ikke kun for børn. Småbørn og preschoolers elsker pædagogiske spil.
  Pædagogiske spil er ikke kun for børn. Småbørn og preschoolers elsker pædagogiske spil.

  Øst for banen er et fantastisk sted at finde online pædagogiske spil for voksne samt spil for andre aldersgrupper.

 • Brug lidt tid på at gennemse gennem websteder, der sælger pædagogiske spil for flere ideer. ToysRUs og Kbtoys begge har evnen til at søge efter undervisningsspil. Der er også websteder dedikeret udelukkende til pædagogisk legetøj og spil, såsom Wonder hjerner , Legetøj til at vokse på , og legetøj og spil warehouse . Hvis du bruger lidt tid på at søge, er du forpligtet til at finde pædagogiske spil, der passer til alle i din familie.