E2a

Sådan finder du fjernstyrede monster truck - modeller

Sjov, stærke og klar-til-run køretøjer såsom monster truck-modeller drives af fjernbetjeningen betragtes ikke kun legetøj, men som en hobby ved deres stigende antal brugere. Uanset om du kan lide at købe din egen rc lastbil mærke eller en, der er til salg på rubrikannoncer, købe de bedste i branchen er et must.

Sådan finder du fjernstyrede monster truck - modeller. Den traxxas t-maxx 2,5 er en magt RC monster truck udstyret med en TRX 2,5 racing motor.
Sådan finder du fjernstyrede monster truck - modeller. Den traxxas t-maxx 2,5 er en magt RC monster truck udstyret med en TRX 2,5 racing motor.

Hvis du er en newbie til denne form for hobby, kan du tjekke denne hjemmeside: www.rc-monster-trucks.com/rc-trucks.htm for en hjælpsom nybegynder guide på RC lastbiler. Når du køber en fjernbetjening lastbil, kan du vælge mellem gas / nitro drevne og el-modeller. Her er en liste over nogle fjernstyrede lastbilmodeller betragtes som værende blandt de bedste:

  • Den Traxxas T-Maxx 2,5 er en magt RC monster truck udstyret med en TRX 2,5 racing motor, der producerer 60% mere strøm end sine rivaliserende modeller. Det er også udstyret med en sporvidde på over 1 cm større end de oprindelige Maxx modeller. Du har mange byggeformer til støddæmpere, der giver dig de grænseløse Glæder finjustering din helt egen monster truck, den Traxxas nitro truck, som er en fjernbetjening legetøj, selv om. Denne racing monster truck er dyrt, men på den lyse side, er denne lastbil klar til at køre med en komplet radio styresystem og nitro motorer. Du kan overveje prisen på lastbil, men det vigtigste er kvaliteten og underholdning. Se interessante previews på traxxas.com .
  • Det Traxxas REVO er en sand racing lastbil, der er nitro drevet. I 2004 vandt det R / C Pro Series Finals - Produktion Class. Uden for sin kasse, er det klar til at køre og kommer med high performance racing parts.Made for hastighed, kan du overveje denne RC lastbil til at brænde gummi over væddeløbsbanen. alt-rc-cars.com .
  • Den Kyosho Mega Force, RTR er fra Kyosho, det samme selskab med en track record at producere VM vindende lastbiler og personbiler. Hvis du er en neophyte i nitro, denne lastbil er et must-buy for dig ikke kun fordi det er en af de billigste klar til køre gasdrevne monster trucks, men også det er nemt at betjene og dens holdbarhed er outstanding.See populær anmeldelser på rc-monster-trucks.com
  • Team Losi LST2 betragtes som den næste generations store blok kreativt design og nitro hestekræfter. Det bringer dig den mest overlegne monster forestillede truck - nogensinde! Den LST2 markerer styrken af en innovativ Mach 427 motor. Det LST2 er det absolutte, højtydende, klar-til-run pakke, du har været på udkig efter i en monster truck model. For mere information, logge på himfr.com
  • HPI Savage X - En RC monster truck der outruns alle andre? Så HPI Savage X er bedst for dig. Det har en accelererende hastighed, indstillingsmuligheder og ujævnt terræn udholdenhed, kan denne RC lastbil tage alle vejrforhold elementer i race. Udviklingen af denne RC model er stærkt baseret på de forslag og råd fra HPI Savage brugere, som gradvist forbedret og tilføjet en række ændringer. Med kundens tilfredshed i tankerne, var HPI stand til at opgradere sine lastbiler gennem meget avancement, giver det en fordel i forhold racerbaner og forrevne terræn. Det har funktioner såsom bredere organ for centraliseret tung tyngdekraft drejningsmoment, nye designs og et valgfrit nylon roll bur til beskyttelse af motoren og vitalitet. Den HPI har Savage (X) 's lave tyngdepunkt giver hele RC lastbil strømlining for at mindske luftmodstanden samt lavt tyngdepunkt for at give vælter. Dette i sidste ende resulterer i dygtige kontrollerende og høj hastighed manøvrer. Se mere information på: alt-rc-cars.com